ÉrdekAshességek: Vex különkiadás

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, –amikről talán nem is tudunk.

Minden játékban léteznek apróbb, rejtett dolgok. Vannak ahol easter eggek, máshol különleges kapcsolatok találhatóak a karakterek között. Néha azonban csak jó belesni a színfalak mögé, hogy mi ihletett egy-egy alkotást, vagy hőst, esetleg hőskinézetet, –netán melyik zene és tánc alapján animálták meg kedvenc karakterünk mozdulatait.

Vexnek van néhány hasonló jellemvonása a Guilty Gear Zato-ONE-jával. Mindketten harcolnak a bennük rejlő Árnyékkal.

Vex megjelenése eredetileg korábban kellett volna hogy megtörténjen, azonban a fejlesztőknek plusz időre volt szükségük Árnyék technikájának megjelenése miatt, mely egy új, eddig nem használt technológiát igényelt.

Vexnek eredetileg egy Unbound Vex hőskinézetet terveztek a fejlesztés során, majd ez később változott a Dawnbringerre.

Vex valójában egy tüzérségi mágusnak készült, azonban inkább a mágus irányba tolódott el a fejlesztési fázisok során, mivel a hookjai közepes hatótávolságból működnek jobban.

Vex kódneve a tervezés és fejlesztés során Shadow Yordle volt.

Mint minden hősnek, neki is volt egy placeholder modellje, akit rúgtak vágtak a fejlesztők, számára ez a Little Demon Tristana volt.

Volt egy képessége, amit végül kiselejteztek, mellyel az ellenséges missile speedeket, avagy rakéta sebességeket lassította volna.

Vex a nevét saját maga választotta a története alapján, mert úgy gondolja hogy sötét és kísérteties, így könnyen tud vele azonosulni.

Vex úgy viselkedik mint egy kamasz, és igyekszik ennek megfelelően azonosülni környezetében a teljes sztorijában is.

Ha pedig érdekel, hogy milyen amikor a Vex ulti bázistól bázisig ér, csekkold Vandiril videóját!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!