Soha eddig nem látott statokkal érkezik Goretzka arany lapja a FIFA 22-be

A német nagyot ment a Bayern Münchennél az elmúlt egy évben, és alighanem ezt díjazta a kiadó is.

Leon Goretzka kiszivárgott FIFA 22-es kártyájától szinte mindenkinek kitágult a pupillája, és miután az EA hivatalosan is bemutatta a lapját, ahol ugyanezeket az értékeket lehetett látni, tényleg mindenki eldobta az agyát. Először fordul elő ugyanis a FIFA-sorozat történetében, hogy egy játékos gold kártyáira írt értékei minden esetben meghaladják a 80-at.

Ténylegesen minden mutatója 80 feletti, pedig az OVR ratingje mondjuk úgy, hogy eléggé elmarad a FIFA 22 legjobbjaitól. Messi 93-at kapott, Lewandowski 92-et, míg C. Ronaldo 91-et, de rajtkuk kívül is még jó néhányan a német előtt találhatóak ebben a sorrendben. Azonban a többi mutatóban nagyon erős lett Goretzka. Kezdjük azzal, hogy az egy évvel ezelőtti lapjához képest összesített értékelésben hárommal jobb lett idén, de minden egyes mutatójában javult, nem is keveset. Sebessége hárommal, lövése néggyel, passzolása kettővel, labdakezelése/cselezése kettővel, védekező képessége néggyel, fizikálisan pedig szintén néggyel erősödött. Ez így elég komoly buff volt az EA részéről, ezzel a német játékos lett az első a játéksorozat történetében, akinek minden lapra írt mutatója több, mint 80.


Baloldalt látható Goretzka FIFA 22-es kártyája

A német kétségkívül az egyik legerősebb középpályás lesz a FIFA 22-ben, a játék elején mindenképp. Van rá esély, hogy a 87-es besorolású Goretzka akár a legjobb arany CM-jeként is bevonulhat majd a FUT történetébe. Egyesek szerint komoly ára lesz majd az új részben, ugyanis a kártyája körülbelül 60 000 coin volt Xboxon és PlayStation-ön a FUT 21 kezdetekor, így várhatóan az új verziója legalább 100 000-200 000 coint fog érni majd a FUT 22 indulásakor.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: esports.com

Kövess Minket!