LoL: Elérkezett az utolsó felvonás, ma rendezik az EU Masters döntőjét

LoL: Elérkezett az utolsó felvonás, ma rendezik az EU Masters döntőjét

Óriási meglepetésre a play-inből bejutott Fnatic.Rising döntőzhet az EU Masters 2021-es nyári szezonjában a címvédő Karmine Corppal.

Ki gondolta volna, hogy a Fnatic fiókcsapata, az NLC-ben második helyezést elérő Fnatic.Rising lesz az, aki kihívhatja a fináléban az ERL gigászát? A Karmine Corp a tavaszi EUM bajnokaként jutott el ismét a finálééig, azonban nem volt egyszerű dolga a BIG elleni elődöntőben. A mai nap 18:00-tól élőben követhetitek a Karmine Corp és a Fnatic.Rising küzdelmeit a lolesports és az esport2tv Twitch oldalánAz Amazon European Masters 2021-es nyári szezonjának győztese a presztízspontok mellett 40 000 euróval gazdagodik.

Karmine Corp vs Fnatic.Rising (Bo5 - 18:00-tól)

Mindkét együttes a Silver Scrapes után biztosította be a helyét a döntőben, azonban teljesen eltérő utat jártak be az elődöntőkben. A Fnatic.Rising már 2-0-ra vezetett a Misfits Premier, a regnáló francia bajnokcsapat ellen, azonban leblokkoltak a végső győzelem kapujában. A Nyulak kihasználták a lehetőséget és kiegyenlítették a párharcot, hogy a mindent eldöntő ötödik összecsapáson végül elvérezzenek. A Fnatic.Rising Bean és Maxi vezetésével végül a play-inből jutott el az utolsó Bo5-ös szériáig, ami már önmagában egy hatalmas teljesítmény.

Az ellenfelük a BIG ellen megizzadó Karmine Corp lesz. A francia ezüstérmes hiába vezetett 2-1-re, a Berlin International Gaming nem adta könnyen magát. Végül az utolsó felvonásban kijött a különbség a két együttes között, így megteremtődött a lehetőség a címvédésre. Amióta létezik az European Masters sorozat, vagyis 2018 tavasza óta, sosem fordult elő, hogy címvédésre kerüljön sor. A Karmine Corp az első olyan klub, amelyik egymást követő két szezonban képes bejutni a fináléba, így már most történelmet láthattok, ha élőben nézitek az utolsó párharcot. A másik oldalról elmaradhat a történelmi tett, ugyanis play-inből már nyertek korábban EUM-et. 2019 tavaszán a Misfits Premiernek, 2019 nyarán a BIG-nek sikerült ez a bravúr. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat lesz a 2021-es nyári EUM bajnoka?