FIFA 22: így változhat a Mancester City támadók értékelése

FIFA 22: így változhat a Mancester City támadók értékelése

Egy kis előzetes tippelésre invitálunk titeket.

Hetek kérdése a következő FIFA rész megjelenése, és mint mindig, a rajongók is úgy töltik ki a várakozással teli időt, hogy megjósolják a futball legnagyobb sztárjainak értékelését.

Nincs ez most sem másképp, most Nathan Allen osztotta meg jóslatait a Manchester City támadó részlegének változásait illetően. Lássuk mire számíthatunk!

Raheem Sterling: 88->87

STERLING

Noha a 2020/21-es szezon volt Raheem Sterling egyik legnehezebb idénye, a 28 bajnoki során 10 gól és hét gólpassz összehozása abszolút korrekt teljesítmény szélsőként. Ezt és az EB-n nyújtott kifejezetten erős performanszt számításba véve meglepő lenne, ha túl sokat visszaesne az angol.

Jack Grealish: 81->84

GREALISH

Grealish-t mindig alulértékelték a FIFA-ban, de az Aston Villában megmutatta az előző szezonban, hogy már rég kinőtte a csapatot. Meglepetésre a válogatottban csereként szállt be az Euróba Bajnokságon, azonban Southgate taktikáját sokan kritizálták, így ez nem feltétlen mérvadó. Pep Guardiola is így gondolta ezt: 100 millió fontért behúzta az angol játékost.

Phil Foden: 79->84

FODEN

A fiatal kora ellenére (21) hamarosan két gyermekes családapuka letette névjegyét Manchester kékebbik felén az előző szezonban, így bérelt helye volt a válogatottban is az EB-n: teljesítményét jó eséllyel alapos értékelésbeli növekedés is követi.

Riyad Mahrez: 85->86

MAHREZ

A 30 éves algériai klasszis több, mint 20 gólt szerzett az előző idényben, így jogosnak tűnik az emelkedés - ráadásul már idén is van egy gólja és egy gólpassza 3 mérkőzésen.

Ferran Torres: 81->83

TORRES

Az előző szezonban berobbant a fiatal spanyol támadó, aki aztán az EB-n is erős teljesítménnyel segítette a spanyolokat az elődöntőig: folyamatos fejlődését az EA is jó eséllyel értékelés növekedéssel nyugtázza.

Gabriel Jesus: 83->82

JESUS

Jesus olyan játékos, aki úgy tűnik, hogy minden évben valahol 81 és 83 között landol, és úgy gondolja a szerző, hogy ebben a szezonban egy kis csökkenést fog eredményezni a frusztráló 2020/21-es szezon és a maximum közepesen sikerült Copa America. Idén ugyanakkor már 1 gól és 3 assziszt áll a neve mellett, úgyhogy lehet, hogy még belenyúl az értékelésébe az EA.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!



Egyetértesz a jóslatokkal?