Mi kérdeztünk, Ti megmondtátok: Garen a legkönnyebb hős a játékban!

Mi kérdeztünk, Ti megmondtátok: Garen a legkönnyebb hős a játékban!

Azt a hőst kerestük, aki szerintetek mindent egybevetve a legkönnyebb a játékban! Nézzük a végeredményeket.

Sokszor halljuk, hogy bizonyos hősökkel könnyebb, mint másokkal, s ez így is van valóban, hiszen minden hősnek megvan a saját nehézségi szintje és fokozata, hogy mennyire egyszerű annak kitje, vagy mennyire nehéz használni, esetleg alkalmazkodni annak felszereltéségéhez és képességeihez. Ezekkel a gondolatokkal vágtunk bele a League of Legends legkönnyebb hősének felkutatásában, és kértük ki a Ti véleményeteket, hogy szerintetek ki az! A szavazás egy egyszerű űrlap kitöltésével volt elérhető szombati cikkünkben.

Az elmúlt két nap leforgása alapján több mint 800-an töltöttétek ki az űrlapot - melyet ezúton is hálásan köszönünk - és végeredményében azok az eredmények születtek, amire a legtöbben számíthattatok. A szavazás során arra kértünk benneteket, hogy minden szempontot vegyetek figyelembe a hőssel kapcsolatban: annak kitjét, kezdőknek való-e a hős, esetleg mennyire kezelhető könnyedén, mennyire egyszerű farmolni, tanulni, gyakorolni vele...stb. Ennek megfelelően az alábbi rangsor született:

A LEGKÖNNYEBB HŐSÖK

  • Garen - 25,1% szavazat
  • Master Yi - 15% szavazat
  • Yuumi - 10,6% szavazat
  • Annie - 6,2% szavazat
  • Teemo - 3,2% szavazat

Ezt a top 5-ös listát szavaztátok meg a jelenleg elérhető 156 hősből a legkönnyebb ötnek. Személy szerint számomra a Yuumi volt a legmeglepőbb válasz, hogy ekkora arányban találtátok egyszerűnek a hőst, de valahol meg is értem mind között.

Látván a végeredményt, mennyire értesz egyet a listával? Változtatnál rajta? Ha igen, kit és kire?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games )

Kövess Minket!