Az alábbiak szerint változnak a Quick Sell árak a FIFA 22-ben

Az alábbiak szerint változnak a Quick Sell árak a FIFA 22-ben

Egyesek már betekintést nyertek az új részbe, és emiatt egy dolog rögtön fel is tűnt a szemfüleseknek a FUT-tal kapcsolatban.

A FIFA 22 megjelenése már nagyon közel van, viszont egyes tartalomgyártóknak már a napokban is volt lehetősége belenéznie az új epizódba. Természetesen nem csak a maguk szórakoztatására tették mindezt, hanem a rajongóikkal is megosztották a felvételeket vagy szimplán csak streamelték a meccseiket. Ekkor lettek figyelmesek arra, hogy a Quick Sell bizony nem teljesen úgy működik, mint azt az eddigi években megszokták.

Az információk alapján a rating most még inkább hatással lesz az egyes lapok discard értékére. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy például egy non-rare Lacazettért mindössze 291 coin járt QC után, miközben Sterlingen már 6 ezerért túl lehetett adni. Egy másik képen feltűnik a 78-as Greenwood is 555-ért.

Ezek az értékek azért is lehetnek érdekesek, mert a piacon aligha lövik majd be kevesebbre a játékosokat, emellett ha minden igaz, akkor az összes lapnak csökken vagy nő a price range (árkategóriája), és a jövőt illetően a QC módosítások is valószínűleg hatással lesznek az eladásokra és a vásárlásokra. Már csak azért is, mert az alacsonyabb ratingel rendelkező kártyák esetében sem lehet már majd kiszedni egy bizonyos összeget, hiszen a 21-ben még bőven 300 felett lehetett kapni értük, a 22-ben már 250 körüli coinra esik vissza az értékük.

A legnagyobb problémát viszont az jelentheti, hogy több változó lesz így a játékban, erre pedig az EA Sportsnak is figyelnie kell, ezért időről-időre több dolgot kell majd frissítenie a kiadónak. És valljuk be, nem feltétlenül arról híresek, hogy minden zökkenőmentesen történne ilyenkor a részükről. Azonban arra még várni kell, hogy a piac pontosan miként alakul a FIFA 22-ben, az viszont biztos, hogy egy kicsit majd jobban át kell gondolni, ha valakit gyorsan el akarunk adni.

A FIFA 22 egyébként október 1-én jelenik meg mindenki számára az összes létező platformra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik az új Quick Sell?

  • 20 %
  • 0 %
  • 80 %