Már csak Fiddlesticks és Dr. Mundo az 1000 napja skin nélküli klub tagjai

Már csak Fiddlesticks és Dr. Mundo az 1000 napja skin nélküli klub tagjai

Az évek óta létező elit egyesületnek jelenleg csupán Dr. Mundo és Fiddlesticks a tagjai.

1047 és 1019 nap. Ennyi telt el azóta, hogy a fent említett két hős megkapta jelenlegi, legutolsó hőskinézetét. A Praetorian Fiddlesticks és a Frozen Prince Mundo azonban azóta is a régi társaival kell, hogy barátkozzon, hisz újat azóta sem kaptak.

Fiddlesticks jelenleg 9 hőskinézettel rendelkezik, melyek az alábbiak: Dark Candy Fiddlesticks, Fiddle Me Timbers, Pumpkinhead Fiddlesticks, Union Jack Fiddlesticks, Praetorian Fiddlesticks, Risen Fiddlesticks, Surprise Party Fiddlesticks, Bandito Fiddlesticks, Spectral Fiddlesticks.

Ezzel szemben Dr. Mundo pici előnyben van, 10 hőskinézettel: Corporate Mundo, Rageborn Mundo, Pool Party Mundo, El Macho Mundo, Toxic Dr. Mundo, Mr. Mundoverse, Mundo Mundo, Executioner Mundo, TPA Mundo és végezetül a legszebb és legcsodásabb vadállat, a Frozen Prince Mundo!

A korábbiakban akár 10-15 hős is szerepelt ezen az elit, 1000 napos listán, most azonban az idei évben a Riot rákapcsolt az új hőskinézetek gyártására, így sok hős megszabadulhatott ettől a tehertől. A Praetorian Fiddlesticks 2018. augusztus 11-én, míg a Frozen Prince Mundo 2018. december 6-án jelent meg, furcsa is belegondolni, hogy már 3 év eltelt azóta, hogy valaki feléjük kacsintott volna.

A játékba hamarosan megérkeznek a Worlds 2021 Jarvan IV, a Nightbringer Kayn és annak Prestige változata, a Debonair Leona, a Nightbringer Lillia, a Debonair Malzahar, a Dawnbringer Morgana, a Nightbringer Tryndamere, a Dawnbringer Vex és a Dawnbringer Yone hőskinézetek is.

Kövess Minket!