Így fest a FIFA 22-ben a Weekend League új formátuma

Így fest a FIFA 22-ben a Weekend League új formátuma

A számok szerint körülbelül ennyivel lehet többet vagy kevesebbet keresni a WL szerepléssel.

A Weekend League a FIFA-sorozat egyik legmeghatározóbb eleme, viszont a játékosok egy ideje panaszkodnak arra, hogy rengeteg időt felemészt, hogy lejátszák az aktuál hétre kiírt meccsek számát. Valóban az elmúlt esztendőkbe elég sok meccset le kellett játszani a jutalmakért, de ez a FIFA 22-be elég szépen lecsökkent, ugyanis most már csak majd 20 összecsapást kell maximum letolni, ráadásul a jutalmazási rendszer is megváltozott némileg.

A játékosok a kvalifikációs kalandjukat a Division Rivals, Division 10-ben kezdik, és az előrejutáshoz végig kell menniük a szinteken, ha el szeretnék érni a FUT Champs státuszt. Ez azt is jelenti, hogy most majd teljesítményük alapján kapnak pontokat a résztvevők, szemben a hagyományos formátummal, amelyet az elmúlt években használtak.

Nem árt tehát tudni a következőke:

  • Győzelem 4 pontot ér
  • Vereség 1 pontot ér
  • Döntetlen esetén nem mozdul semerre egy játákos

Továbbá a különböző rangokhoz szükséges rekordokat is megváltoztatták:

Ezek a rangok és a pontrendszer a WL főversenyére vonatkoznak, viszont erre csak annak lesz lehetősége, akinek sikerül kvalifikálnia magát erre az eseményre. Ha elegendő pontot gyűjtött valaki össze a szezon során, akkor szerez jogot a FUT Champs Play-Offs-ra, miközben ez hétközben zajlik majd, míg a döntőket a hétvégére hagyják. A lentebb látható táblázatban pedig igyekeztek kiszámolni, hogy körülbelül milyen bónuszt jelent egy-egy szereplés a WL-ben, és az kirajzolódott, hogy nagyjából ugyanaz lesz a coinokat illetően a jutalmazás, mint egy évvel ezelőtt:

Nektek hogy tetszik ez a verzió?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!