Ez az 5 hős a legsikeresebb U.R.F.-on, két lövész is van köztük!

Ez az 5 hős a legsikeresebb U.R.F.-on, két lövész is van köztük!

Az U.R.F. visszatért, ez pedig nem jelent mást, mint hogy ideje elővenni a törhető billentyűzetet!

A legnépszerűbb váltakozó játékmód visszatérésével, mely az eredeti formáját követ, ennek köszönhetően magunknak választhatunk a hősökből, a közösség nagy része azonnal belevetette magát a felhőtlen szórakozásba.

Ugyan egy apró hátránya is van annak, hogy mi magunk választhatunk hősöket, hogy többségben ugyanaz a 30 hős rotálódik a mérkőzések között. Ennek pedig egy nagyon egyszerű oka van, hiszen az adott mennyiségű hős egyszerűen eszméletlenül erős, vagy kitje miatt pont alkalmas a játékmódra.

Vannak azonban olyan hősök, akik győzelmi arányuk tükrében is megmutatják, hogy velük bizony érdemes számolni! Nézzük, melyik 5 hős teljesít a legjobban jelenleg az első esti eredmények alapján!

5. hely - Jax & Orianna - 58.55%-os győzelmi mutató

Az ötödik helyet Jax és Orianna közösen képviselik azonos arányuknak köszönhetően. Jax úgy pörgeti a villanyoszlopot mint más a majorette botot, míg Orianna olyan jól kezeli a labdáit, hogy azt még a legjobb focisták is megirigyelnék. Oriannát 3,22%-ban, míg Jaxet 6,28%-ban választják a játékosok.

4. hely - Trundle - 58.88%-os győzelmi arány

A troll immár nem csak lent a pincében található meg, hanem az Idézők Szurdokának eme eldugott szegletében is, itt pedig nincs olyan zeg-zug, ahova ne dugna be akár egy fagyos pillart. Trundle az esetek 3,08%-ában kerül kiválasztsára.

3. hely - Kai'Sa - 59.89%-os győzelmi mutató

A 18.82%-os választási aránnyal rendelkező lövészünk igen kimagasló népszerűségnek örvend és hát talán érthető is mind népszerűsége, mind magas sikerességi aránya, hiszen itt rendkívül hamar szert tudd tenni erősített változataira, aztán pedig ha eltűnik a szem elől, ott kezdődik csak az igazi szórakozás.

2. hely - Xayah - 61.69%-os győzelmi arány

A szerelmes madárpár egyik tagja befért a top 5-be ez pedig nem lett más, mint Xayah. A tollak Istennője ugyanis nem fél vérrel átitatni tollait ha ellenfelei kivégzéséről van szó, s hát valljuk be, a 80%-kal csökkentett töltési idő pont kedvez neki abban, hogy ezt olyan gyakran tegye, amilyen gyakran csak szeretné. 4.84%-os népszerűségnek örvend jelenleg.

1. hely - Fiora - 61.82%-os győzelmi mutató

A párbajtőrök koronázatlan királynője felült a trónra és biza senkinek nem akarja azt átadni. Csúszkál, levéd, idegesít, mindent csinál mindezt pár másodperc leforgása alatt és hát akkor még meg sem említettük hogy ugyebár nem a legpapírabb karakterek közé tartozik. 6.24%-os népszerűségével jelenleg megállíthatatlan.

Ti melyik hőssel vagytok a legsikeresebbek eddig? A statisztikai adatokat a metasrc honlapja szolgáltatta.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.