Megérkezett az Arcane első hivatalos előzetese

Megérkezett az Arcane első hivatalos előzetese

Minden legenda elkezdődik valahol. Köszöntelek az Arcane világában, barátom.

Óriási, hidegrázós előzetes érkezett a Netflix kínálatába a november 6-tól érkező Arcane-hez, mely egyben az első hivatalos előzetes is!

Az animációs League of Legends sorozatot még az L10 során, avagy a League of Legends tizedik születésnapján jelentették be, most pedig végre tudjuk, hogy a halasztások után november 6-án végre valahára át is élhetjük a határtalan élményeket!

Az Arcane két jól ismert LoL karakter történetét fogja feldolgozni, s az eredeti megjelenés még 2020-ra volt kiírva, de sok tényező miatt idénre kellett tolni a megjelenést a koronavírus okozta nehézségek végett.

A közel három perces előzetes magyar nyelven is elérhető. Az utópisztikus Piltoverben és az elnyomott, föld alatti Zaunban játszódó történet két híres hős és az őket szétszakító erő eredetét tárja fel. Az előzetesben pedig megtalálható Vi, Heimerdinger, Jinx, Samira és számos más hős is, sőt, azon sem lennénk meglepődve, ha egy következő hőst is láthatnánk az előzetesben, akiről még nem is tudnánk, hogy valójában a játékban is elérhető lesz.

Ti várjátok már a sorozatot? Előfizettek csak ezért a Netflixre, ha esetleg még nincs előfizetésetek? Ti hány karaktert ismertek fel az előzetesből?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!