Hirdetés

Túl erős volt Vex, azonnali módosításokat eszközöltek

A játék legújabb hőse hamar gyengítésre szorult.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EsportGuru Podcast

Az EsportGuru podcastek 55. része

Hirdetés

A 11.19-es frissítés fenekestől forgatta fel a játékosok életét, ám bár idénre ez volt az utolsó nagy dobás a hősök változtatásának számában és mélységében értve, a 11.18-al karöltve természetesen, avagy végre befutott mindkét vb-frissítés.

Vex érkezésével együtt az U.R.F. is megérkezett így a kicsi yordle erejét talán picit több idő volt felmérni, hiszen mindenhol is oda kell figyelni az erejére, nem elég egyetlen játékmódot figyelembe venni.

A hős győzelmi mutatója jelenleg a középső ösvényre szűkítve a 52.27%, ezzel a 8. helyet veszi el az 54 középső ösvényre delegált karaker közül. Mindemellett a hőst 3.28%-ban választják. Nézzük azonban, hogy milyen azonnali változtatás érkezett a bús kicsi yordle-re.

 • Passzívjának (Doom 'N Gloom) sebzése a 30-180 (szinttől függő) (+25% AP)-ról 30-140 (szinttől függő) (+20% AP) értékre csökkent.
 • Q képességének, a Mistral Boltnak a sebzése 60/110/160/210/260 (+60% AP)-ról 60/105/150/195/240 (+60% AP)-ra módosult.

A következő napokban pedig a fejlesztők figyelemmel kísérik a hős erejét, s ha további beavatkozás szükséges, lépni fognak. Lehet, hogy csak a következő patch során, ha úgy alakul, ez mindig attól függ, hogy épp mennyire súlyos a helyzet.

Ti hogy éreztétek, valóban túl erős volt Vex?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)
Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • marshallneff1 27 napja
  Én egy picit gyengének éreztem, bár ennek valszeg az lesz az oka, valami ,,rejtélyes" módon, a kb 10 meccsből amivel mentem vele, egyetlen alkalom volt, hogy olyan champet kaptam ellenfélnek, akinek volt dashe.
  0 0 Válasz
  • ProtonP 27 napja marshallneff1
   Egyáltalán nem volt gyenge ellenük sem hisz olyan távolságot tud tartani hogy akinek nincs is dashe azt is tudta kiteolni akinek van arra minimálissal többet sebez és ha úgy feljön a fear tudja kiteolni A problem akkor van hogyha nincs fear és többen jönnek rá Alapvetően majdnem xerath range van
   0 0 Válasz
   • jakekobe 26 napja ProtonP
    probálj buffolt morde ellen játszani az is kb ilyen rákos de ki találta ki hogy W buff után még adjunk neki E buffot is melyik aberált riotos volt az bár eddig is tudtuk valamit odabent biztos szivnak mert konkrétan s10 óta csak lefele megy a játék balance terén
    0 0 Válasz
 • ProtonP 27 napja
  Ez a hitfix nerf sem lesz elég szóval még nerfelni fogják őt szerintem a wave clearjèt kellene gyengíteni hisz 2 spellből lecleareli a wavet mint xerath csak xerathnak el kell hitelni a stunját ha rajönnek es az se ccz addig ameddig a vex fearelő amumu ultija Ami shieldet is ad neki
  0 0 Válasz
  • jakekobe 26 napja ProtonP
   jobb vex ellen játszani mint zoe ellen legalább ha vex et 0-5 be rakod akkor ott is marad nem fog 1q val kitörölni de nem tagadom tényleg egy picit túlerősre sikeredett főleg úgy hogy poke mageket is tudta basztatni
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés