A Newcastle edzőjének sebességén borult meg a FIFA 22 közössége

A Newcastle edzőjének sebességén borult meg a FIFA 22 közössége

A videóból egyértelműen az tűnik ki, hogy a 60 éves tréner Pace értéke meghaladja a játékosaiét, és még az EA is részese volt a humornak.

A FIFA játékokban a sebesség határoz meg szinte mindent, és nincs olyan év, amikor ne rettegnének a játékosok attól, hogy a védők vagy a támadók értékei számítanak-e ezen a téren többet. Néha egyébként valóban nehéz magyarázatot találni, hogy egyes labdarúgók vajon miért olyan gyorsak vagy lassúak a játékban a mutatóik ellenére, de erre valószínűleg sosem kap választ a közösség a kiadótól. Mindenesetre most egy furcsa videó tarol a neten, melyben a Newcastle edzője olyan sebességel rohan ünnepelni a győzelmet, hogy a teljes cserepadot gond nélkül lefutja, amit hihetetlen ámulattal néznek a játékosok végig. Egy rajongó tizenegyespárbajt követően tudott győzedelmeskedni, és ekkor történt meg, hogy az utána látható animációban a tréner is az ünneplő csapattal tart, ráadásul nem is akármilyen módon. Steve Bruce egyébként 60 éves és 2019 óta irányítja a szarkákat. Ilyen idős korban pedig azt feltételezné az ember, hogy megkopott már a sebessége az embernek, de a FIFA-ban ez másként működik ezek szerint.

A videót már több, mint 3 millióan látták és rögtön jöttek is a szellemes hozzászólások, miszerint például egy játákos sejtette, hogy a Pace érték egy nagy hazugság a játékban, de a felvételt látván erről most már meg is bizonyosodott. Ráadásul maga a kiadó is megtekintette a felvételt és szerencsére értették a humort, ennek hatására pedig csak csináltak egy penge lapot az edzőnek, hiszen ezen után járt az upgrade:

Nem ez az első eset egyébként az új játék kapcsán, hogy a sebesség szolgáltatott beszédtémát, ugyanis korábban arról ment a vita, hogy jogosan vették-e vissza Cristiano Ronaldonál a Pace-t 89-ről 87-re. Ti mit gondoltok az új játékban rendben van a játékosok sebessége vagy megint benézett valamit az EA?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: chroniclelive.co.uk

Kövess Minket!