Még több részlet az Arcane-ről, pontos idő, részek és egyéb információk

Még több részlet az Arcane-ről, pontos idő, részek és egyéb információk

A sokak által várt Arcane Magyarországon november 7-én a hajnal 3-kor fog megjelenni.

Ugyan a hivatalos, Netflixen is elérhető előzetes végén az látható, hogy az Arcane november 6-tól érhető el a kínálatban, az időzónákban való eltolódás miatt ez nálunk picit későbbre esik. Az utópisztikus Piltoverben és az elnyomott, föld alatti Zaunban játszódó történet két híres hős és az őket szétszakító erő eredetét tárja fel.

Az Arcane két jól ismert LoL karakter történetét fogja feldolgozni, s az eredeti megjelenés még 2020-ra volt kiírva, de sok tényező miatt idénre kellett tolni a megjelenést a koronavírus okozta nehézségek végett. November 6-án PDT idő szerint este 7 órakor debütál, ez pedig azt jelenti, hogy magyar idő szerint november 7-én hajnal 3-kor fog Netflixen megjelenni az animációs sorozat.

A hivatalos oldalon, mely ide kattintva elérhető egy visszaszámláló is található, ami percre pontosan megmutatja, hogy hány nap, óra és perc van még a megjelenésig. Ha pedig szeretnétek az Arcane-nel kapcsolatos friss hírekre feliratkozni, szintén ugyan ezen az oldalon megtehetitek a hírlevélre való feliratkozást.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!