Úgy elverték a Twitch egyik legnépszerűbb streamerét FIFA 22-ben, hogy letörölte a játékot

Úgy elverték a Twitch egyik legnépszerűbb streamerét FIFA 22-ben, hogy letörölte a játékot

A korábbi Overwatch játékos szakít Twitchen, mióta mindenféle játékot kipróbál, de a FIFA 22 Ultimate Teamben nagyon csúnyán kiégették.

A legfrissebb FIFA 22 október 1-én jelenik meg teljes egészében, de jó néhány játékosnak van már lehetősége kipróbálnia, egyrészt a 10 órás trial verzióval, illetve 27-étől az Ultimate Editionnel neki lehet veselkedni az új résznek.

Szeptember 25-én pedig Felix is úgy döntött, hogy tesz egy próbát a legújabb futball játékkal, viszont a FUT-os karrierje Tiszavirág életűnek bizonyult, és a reakciója elég elkeserítő volt, miután nagyon csúnyán elgyepálták. Körülbelül két órán át próbálkozott valami érdemleges eredményt összehozni, de az utolsó meccsén bődületes verést kapott, egy félidő után már ugyanis 6:0-ás hátrányban volt, és nem igazán ment neki a felzárkózás, de azért az igyekezete hozott számára is találatot. Végül 8:2-vel zárult a találkozó, ami közben már kifejtette a nem túl tetszetős véleményét:

„Mondom a foci az egy kutyasz*r sport, ami valaha is létezett, egyszerűen kínos az emberiségre nézve. Szeretném, hogy az emberek megértsék: ez nem futball, hanem foci.”

Általában senki lelkivilágának nem tesz jót, ha ennyire elpáholják, azonban xQc annyira kiégett, hogy nem bírta tovább, és nem csak kilépett a játékból, de le is törölte azt a gépéről. Van egy olyan érzésünk, hogy egy ideig - vagy talán soha - nem veszi elő az EA Sports legendás címét ezek után.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!