Máris felfedezték a FIFA 22 első glitchét, videón a

Máris felfedezték a FIFA 22 első glitchét, videón a "varázslat"

Az új játékban a kapusok jobban védenek, de az új részben már a kirúgásuk is aranyat ér.

Hivatalosan még csak egy napja érhető el a FIFA 22 teljes verziója - Ultimate Edition tulajdonosok szeptember 27-étől játszhatnak -, de máris egy olyan felfedezést tettek a közösség egyes tagjai, amit ha nem látnánk talán nem is hinnénk el. Jó persze a FIFA-sorozattal kapcsolatban lassan semmi sem tudja megdöbbenteni az embereket, de az mégis elképesztő, hogy ilyen hibákat miért nem vesznek észre a fejlesztők.

Időről időre láttunk már őrült glitcheket a játékban, ami ellen nem igazán lehet védekezni, viszont legalább a most felfedezett problémát nem lehet olyan könnyen előidézni. Arról van szó ugyanis, hogy a kapus a kirúgás elvégzésénél képes lehet majdnem az ellenfél hálóőréig eljuttatni a labdát, azonban figyelni kell az irányzékra, így nem árt, ha szerencséje is van az embernek, mert csak akkor tud majd úgy kapura törni, amit nem feltétlenül lehet levédekezni. A videóban egyébként több próbálkozás is van, hogy ezt összehozzák, de a legtöbb esetben sikertelenség lesz a vége, ezért legalább azt elmondhatjuk, hogy bár létezik a játékban ez a fura dolog, mégsem könnyű megvalósítani.

A sikeres kísérletet 2:05-nél lehet megtekiteni, de mi odatekertük a videót, hogy neked csak kattintani kelljen:

Arról egyelőre nincs információ, hogy az EA Sports mit kezd ezzel a helyzettel, már csak azért is, mert előbb meg kellene várni, hogy globálisan is megjelenjen a játék mielőtt belenyúlnának. Elég ciki, hogy már most találtak egy ilyet glitchet a játékosok, de remélhetőleg ez lesz az egyetlen... - én már csak ilyen végtelenül pozitív fickó vagyok - a szerk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!