Rekkles és a G2 útjai elválnak?

Rekkles és a G2 útjai elválnak?

Elválnak a legendás lövész és a G2 Esports útjai.

A G2 Esports lövésze, Martin "Rekkles" Larsson 2020-ban csatlakozott a csapathoz, azonban a sikertelen LEC szezont követően nem folytatják egymással a közös munkát.

Szerződése eredetileg 2023 novemberéig tartott volna, a gárda pedig most azon dolgozik, hogy értékesítsék azt. Az elmúlt hetekben értesítették a játékosokat, a személyzetet és a ligához közel álló személyeket - derül ki a Dot Esports beszámolójából. A játékos és a csapat kapcsolata ott romlott meg, amikor nem tudtak helyet szerezni az év legrangosabb eseményére, a League of Legends világbajnokságra.

A szeptember 22-én zajló Worlds 2021 Draw Show eredeti vendége Rekkles lett volna, azonban a sikertelen tárgyalások és az elharapódzott hangulat miatt végül úgy döntöttek Jankos, a csapat dzsungelese képviseli a csapatot a kiemelt eseményen.

Közeli források szerint a Team Vitality már be is kopogott a sztárjátékosért, azonban a G2 Esports nem volt nyitott a velük való tárgyalásra. Így pedig jelenleg Rekkles jövője a profi ligában bizonytalan, ahogy a következő csapata is az, és most mondhatni, hogy nem tudjuk hogyan tovább Martin számára.

A források szerint akár a kínai liga is lehet a következő otthona, de mint tudjuk, Észak-Amerika és Európa is tartogathat még meglepetéseket és nagy jövőket a lövész számára.

A G2 Esports pedig jelenleg is keményen keresi tryoutokon keresztül a következő lövészüket, de jelen álláspont szerint még nem találták meg az útódját.

FRISSÍTÉS - 20:15

A G2 CEO-ja Ocelote egyelőre tagadja az állításokat, azzal alátámasztva igazolását, hogy a transzfer ablak még meg sem nyílt, azonban ne feledjük el, hogy Perkz esetében is pont ugyan ez történt anno.

Ti kit látnátok szívesen a helyén?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Dot Esports)

Kövess Minket!