Worlds 2021: Brutális győzelmi aránnyal ért fel EUW Masterbe a koreai zseni

Worlds 2021: Brutális győzelmi aránnyal ért fel EUW Masterbe a koreai zseni

Egészen elképesztő számokat produkál az új EUW fiókján a világ egyik legjobb midese.

Jövő hét kedden, azaz október 5-én 13:00-kor már a 2021-es világbajnokság nyitómeccsén kell bizonyítania Jeong "Chovy" Ji-hoonnak, ugyanis egy parádésnek ígérkező LNG Esports vs Hanwha Life Esports összecsapással startol el az év legnagyobb League of Legends versenye. Addig azonban a mindössze 20 éves koreai középső ösvényesnek volt ideje kicsit megtolni az EUW szerveren a friss fiókját. Az első 19 rangsorolt meccséből 18-at megnyert a HLE midese, így 95%-os győzelmi arány mellett érte el a Master rangot.

Chovy, a világ top 3 midesének egyike

A Hanwha Life főnix módjára támadt fel az LCK régiós döntőjében, először 3-1-re legyőzték a Liiv SANDBOX együttesét, majd a Peanut nevével fémjelzett Nongshim RedForce csapatán gázoltak át 3-0-ra. A T1 elleni utolsó összecsapás sem alakult rosszul Chovyék számára, végül azonban 2-3-ra alulmaradtak Fakerék ellen. A HLE annak ellenére lesz ott a 2021-es Worlds Play-in szakaszában, hogy az LCK nyári alapszakaszában csak a 8. helyen végeztek. A rajongók és csapattársak külön megköszönhetik Chovynak, hogy előhúzta azt az énjét, amelyik a világ egyik legjobbjának számít jelenleg a középső ösvényesek mezőnyében.

  • 8,31-es KDA a régiós döntőben
  • 71,9%-os gyilkosságokban való részvétel a régiós döntőben
  • 9,98 CS/perc a régiós döntőben

Őrületes számokat produkált Chovy Dél-Koreában, most ebből mutatott meg valamit az EUW szerveren. Shrimp Shark néven lejátszott 19 meccset, ebből négyet megnyert Tryndamere-rel, 3-3-at Ireliával és Sylasszel. Az egyetlen veresége Yonéval csúszott be, azonban vele is sikerült egy 10-3-4-es statisztikát leraknia az asztalra. GALA és Ming, az RNG duója kicsit intelt Chovy mellett ezen a mérkőzésen, így a bot diff túl nagy lett a meccs késői szakaszában, ami az L-t eredményezte. 

A HLE és Chovy Vizicsacsi egyik legnagyobb ellenfele lehet, ugyanis a PEACE csapatát sikerült Jankosnak a koreai 4. seeddel összesorsolnia a Play-in "A" csoportjába. Ne feledjétek, hogy minden vb meccset magyarul élvezhettek október 5-étől a lolesports.com és az esport2tv Twitch csatornán!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted Chovy és a HLE továbbjut a főtáblára a Play-in szakaszból?