Még Te is részt vehetsz a Worlds 2021 Pick'em játékában!

Még Te is részt vehetsz a Worlds 2021 Pick'em játékában!

Ha sose csalnak a megérzéseid, akkor ne hagyd ki az idei Tippjátékot!

A Riot Games az idei évben sem hagyta el a legrangosabb eseménye mellől a Pick'em-et, avagy a Tippjátékot, melynek célja, hogy minél több pontos tippet leadva a győztesekre minél több pontot zsebeljünk be, aki pedig képes hibátlan tippsort leadni, azokat busásan megjutalmazzák érte.

Az elmúlt évek ismerős elemei mellett a fejlesztők idén újítottak is picit, ilyen például a Kristálygömb, melynek keretein belül előre leadhatjuk tippünket még az esemény indulása előtt a végső győztesre, ami a végső pozícióban nagyon sokat segíthet majd.

Kristálygömb

Nézz bele a kristálygömbödbe és mondd meg, hogy ki visz mindent! Pillants a jövőbe, és válassz bölcsen. Tippelj helyesen, és a vb végén 20 bónusz pont bónuszpontot kapsz.

Október 10-től pedig leadhatjuk tippeinket a csoportkörre, ahol kezdetét veszi az igazi, könyörtelen háború! Itt mindössze 24 óra áll majd a rendelkezésetekre a szavazatok leadására, szóval érdemes nem elfelejteni és résen lenni. 

A csoportkörök lezajlását követően pedig ugyanúgy leadhatjuk majd tippjeinket a Knockout Stage-re is, szóval még ott is lehet majd esztelenül gyűjteni a pontokat. Van itt azonban még egy újítás, ami a The Coin, avagy az Érme névre hallgat.

Az Érme

Ez a funkció azoknak van, akik túlságosan elfoglaltak vagy kevés időt tudnak a számítógépük vagy telefonjuk közelében lenni, ergo nem tudnak épp azzal foglalkozni hogy ők most tippeket adjanak le. Ebben az esetben a Coin megteszi majd helyettük, teljesen véletlenszerűen választ majd a két csapat közül, ám nem érdemes erre építeni, ugyanis ha a Coin segítségével kapunk pontokat, az valamennyivel kevesebbet fog érni, mint ha kézzel választottuk volna ki magunknak döntésünket.

A Pick'emet megkezdeni ide kattintva tudod, bejelentkezést követően.

Te leadtad már Kristálygömb tippedet? Ha igen, kire? Ha nem, kire fogod?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!