Hirdetés

Nevetséges hibát fedeztek fel a FIFA 22-ben: videón az eltűnő játékosok

Ilyen durva technikai hiba még eddig egyik új FIFA indulásakor sem jött elő.

Hirdetés

Az utóbbi években nem új keletű dolog, ha egy játék indulása nem zökkenőmentes a megjelenést követően, a FIFA-sorozat kapcsán viszont minden évben van valami gubanc. Nincs ez most sem másként, a FIFA 22 rajongók már most egy olyan furcsa hibába botlottak, melyre nem igazán van magyarázat, és ami elég komolyan befolyásolhatja a mérkőzéseket.

Az egyes beszámolók szerint az új részben egy olyan bug borzolja a kedélyeket, miszerint a virtuális pályáról egyszer csak elkezdenek eltűnni a játékosok, ráadásul a kapusok is áldozatul eshetnek ennek a jelenségnek, így a kapu is teljesen szabadon maradhat. A panaszkodások közepette felvétel is készült az egyik ilyen esetről, mikor egy védővel valaki hazatette a labdát, majd a mezőnyjátékosa és a labdába érő hálóőre is nyomtalanul köddé vált, ami után természetesen gólt kapott.

A helyzetet súlyosbítja, hogy a két játékos nem tért vissza a pályára a feltöltő szerint. Ehelyett az ellenfél felkapja a labdát, és nyílt hálóba lő.

„Hogyan fordulhat elő az ilyesmi egy olyan játékban, amely minden évben ugyanazt a motort használja, kisebb változtatásokkal?” - értetlenkedett a Twitter-felhasználó.

Az EA SPORTS még nem reagált a bugra, de remélhetőleg sokáig nem kerüli el a figyelmüket ez a dolog, mert nem lenne jó, ha ez a butaság sokáig bent maradna a FIFA 22-ben, mert sok-sok bosszúságot okozhatna a rajongók körében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés