Nevetséges hibát fedeztek fel a FIFA 22-ben: videón az eltűnő játékosok

Nevetséges hibát fedeztek fel a FIFA 22-ben: videón az eltűnő játékosok

Ilyen durva technikai hiba még eddig egyik új FIFA indulásakor sem jött elő.

Az utóbbi években nem új keletű dolog, ha egy játék indulása nem zökkenőmentes a megjelenést követően, a FIFA-sorozat kapcsán viszont minden évben van valami gubanc. Nincs ez most sem másként, a FIFA 22 rajongók már most egy olyan furcsa hibába botlottak, melyre nem igazán van magyarázat, és ami elég komolyan befolyásolhatja a mérkőzéseket.

Az egyes beszámolók szerint az új részben egy olyan bug borzolja a kedélyeket, miszerint a virtuális pályáról egyszer csak elkezdenek eltűnni a játékosok, ráadásul a kapusok is áldozatul eshetnek ennek a jelenségnek, így a kapu is teljesen szabadon maradhat. A panaszkodások közepette felvétel is készült az egyik ilyen esetről, mikor egy védővel valaki hazatette a labdát, majd a mezőnyjátékosa és a labdába érő hálóőre is nyomtalanul köddé vált, ami után természetesen gólt kapott.

A helyzetet súlyosbítja, hogy a két játékos nem tért vissza a pályára a feltöltő szerint. Ehelyett az ellenfél felkapja a labdát, és nyílt hálóba lő.

„Hogyan fordulhat elő az ilyesmi egy olyan játékban, amely minden évben ugyanazt a motort használja, kisebb változtatásokkal?” - értetlenkedett a Twitter-felhasználó.

Az EA SPORTS még nem reagált a bugra, de remélhetőleg sokáig nem kerüli el a figyelmüket ez a dolog, mert nem lenne jó, ha ez a butaság sokáig bent maradna a FIFA 22-ben, mert sok-sok bosszúságot okozhatna a rajongók körében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!