Máris megvan a FIFA 22 leghülyébb gólja: ilyen egy alapvonal mögül ellőtt szabadrúgás

Máris megvan a FIFA 22 leghülyébb gólja: ilyen egy alapvonal mögül ellőtt szabadrúgás

Néha olyan, mintha nem is a FIFA-val játszana az ember ilyen képkockákat látván, aztán rádöbben, hogy ez mégis az EA alkotása.

Lehet rajta sírni vagy nevetni, de egy újabb olyan jelenséget sikerült felfedeznie egy játékosnak a FIFA 22-ben, ami egyszerűen fel nem fogható, hogy került bele. Vagyis ez nem teljesen igaz, ugyanis ha megnézzük kik készítették a játékot, máris rájövünk, hogy ez bizony nagyon is lehetséges, ami egy kicsit szomorú. Nem igazán sikerül az évről-évre kiadott produktum esetében - mely egy ideje már ugyanazt a motort is használja ugyebár - kiküszöbölni az ilyen és ehhez hasonló totális baromságokat. Persze hibátlan játékot nem lehet készíteni, de azért az ilyen blődségeket igenis ki lehetne takarítani a szoftverből.

Mindenesetre egy játékos éppen Karrier módozott, amikor is a játékvezető neki ítélt egy szabadrúgást, amiben még semmi kivetnivaló nem lenne. Aztán kiderült, hogy ezt az ötösön belülről kell elvégeznie, méghozzá az ellenfél tizenhatosán belül. Még ezzel sincs probléma, közvetett szabadrúgás időnként előfordul a valóságban is. Arra viszont nem igazán volt még példa, hogy a rúgó játékos a pályán kívűlről, a kapu mögül futott neki, és bombázta be a kapuba a labdát. A FIFA-ban azonban ez simán megtörténhet.

A játékos szerint a Colchester United kapusa szabálytalankodott a támadójával szemben, de nem büntetőt kapott, amin meg is lepődött, viszont sokkal sikeresebb lett ezáltal, mert úgy tűnt a hálóőrnek esélye sincs hárítania. A legabnormálisabb jelenség pedig az elrugás utáni labdamozgás, melyet szinte szemmel is nehéz követni vagy felfogni. Elég bizar bugokat produkál eddig a játék, de ezt a gólt túlszárnyalni a következő 1 évben szerintünk nem lesz egyszerű.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!