Hirdetés

Morde és Viego is bugos, de ketten együtt új szintre emelik a glitch halmazt

Azt hittük már mindent láttunk a játékban, de kiderült hogy nem.

Hirdetés

Ha listát írnánk a leginkább bugos LoL karakterekről, akkor Mordekaiser és Viego tuti, hogy előkelő helyet foglalna el abban a felsorolásban. Viego esetében a hibák olyannyira erősek voltak és annyiszor előfordultak, hogy egyszerűen nem használhatták a profi meccseken, hónapokig. Elvileg ma már rendbe rakták, de azért úgy tűnik még nem minden tűnt el. 

A mostani esetben Viego éppen a Hírnököt üti, amikor megjelenik Morde és jöhet is az ulti. Erre válaszként Viego a saját végső képességével a fal másik oldalára akar ugrani, de ott a legnagyobb döbbenetére nem a Szurdok megszokott környezetét találja, hanem egy felhőkarcolókkal teli várost.

So I guess Mordekaiser ult and Viego don't mix very well... from leagueoflegends

Az egy dolog, hogy elvileg a Shadow Realm idő előtt csak akkor enged ki, ha a párbajozók közül valaki fűbe harap vagy valaki használ QSS-t. Itt lehetett egyébként a gond, hiszen a Morde ulti külső kerület kicsit túllógott a Baron Pit falán, volt ott pár pixel, amit a játék úgy érzékelt mintha lehetne oda dashelni. Viszont mikor az animáció véget ért és Viego teljes hitboxa átért, akkor a játék már úgy gondolta, hogy ott mégsem fér el a karakter, ezért kirakta az ulti területén kívülre. Így pár másodpercre Viego megnézhette fentről, hogy mi is történik a városban és persze semmit nem tudott csinálni az mozgáson kívül. Persze, amint az ulti ideje lejárt, akkor mindketten visszatértek a rendes pályára. Ettől függetlenül a hiba azért nem éppen a legjobb, még akkor sem ha vicces.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • PalFeed 1 hónapja
  Xddd
  0 0 Válasz
 • apheliospontgg 1 hónapja
  AKik ki hasznaljak a bugokat azokat végleg tiltani kéne a lolból
  0 1 Válasz
  • Ciryos 1 hónapja apheliospontgg
   Miért kéne? A játék hibája, nem haszál third party programot előny szerzésre.
   0 0 Válasz
  • kiskeni 1 hónapja apheliospontgg
   Eléggé unfair a fejlesztők folyamatos és egymásra épülő hibasorozatai miatt a JÁTÉKOSOKAT büntetni. Nem szép dolog kihasználni az ilyeneket persze, de ha netán nem is tud erről az adott játékos akkor mi van? Kap ban-t, azt csak néz hogy mire is föl... És azért valljuk be, ezeket a bugokat könnyebb véletlenül kihasználni, mint tudatosan, mivel olyan rövid ideig vannak bent, hogy hacsak nem TE magad fedezed fel (vagy netán te magad vagy Vandiril?), esélytelen, hogy valaha előnyt kovácsolj belőlük. Elvégre legalább reagálni hamar reagálnak és vagy kikapkodják a hősöket azonnal/letiltják a várólistát/akármi amivel időt nyernek a foltozáshoz, vagy befoltozzák azonnal. Legalábbis én még nem találkoztam olyan hibával, amit lett volna időm kihasználni.
   1 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés