Morde és Viego is bugos, de ketten együtt új szintre emelik a glitch halmazt

Morde és Viego is bugos, de ketten együtt új szintre emelik a glitch halmazt

Azt hittük már mindent láttunk a játékban, de kiderült hogy nem.

Ha listát írnánk a leginkább bugos LoL karakterekről, akkor Mordekaiser és Viego tuti, hogy előkelő helyet foglalna el abban a felsorolásban. Viego esetében a hibák olyannyira erősek voltak és annyiszor előfordultak, hogy egyszerűen nem használhatták a profi meccseken, hónapokig. Elvileg ma már rendbe rakták, de azért úgy tűnik még nem minden tűnt el. 

A mostani esetben Viego éppen a Hírnököt üti, amikor megjelenik Morde és jöhet is az ulti. Erre válaszként Viego a saját végső képességével a fal másik oldalára akar ugrani, de ott a legnagyobb döbbenetére nem a Szurdok megszokott környezetét találja, hanem egy felhőkarcolókkal teli várost.

So I guess Mordekaiser ult and Viego don't mix very well... from leagueoflegends

Az egy dolog, hogy elvileg a Shadow Realm idő előtt csak akkor enged ki, ha a párbajozók közül valaki fűbe harap vagy valaki használ QSS-t. Itt lehetett egyébként a gond, hiszen a Morde ulti külső kerület kicsit túllógott a Baron Pit falán, volt ott pár pixel, amit a játék úgy érzékelt mintha lehetne oda dashelni. Viszont mikor az animáció véget ért és Viego teljes hitboxa átért, akkor a játék már úgy gondolta, hogy ott mégsem fér el a karakter, ezért kirakta az ulti területén kívülre. Így pár másodpercre Viego megnézhette fentről, hogy mi is történik a városban és persze semmit nem tudott csinálni az mozgáson kívül. Persze, amint az ulti ideje lejárt, akkor mindketten visszatértek a rendes pályára. Ettől függetlenül a hiba azért nem éppen a legjobb, még akkor sem ha vicces.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!