Ha csak egy U.R.F.-ot is mész ma, őt próbáld ki: Nasus

Ha csak egy U.R.F.-ot is mész ma, őt próbáld ki: Nasus

Ha még nem tetted volna, csak a poén kedvéért adj neki egy esélyt!

Nasus, a homokdűnék őre, egy tiszteletet parancsoló, sakálfejű Felemelkedett lény az ősi Shurimából, egy hős, akit a sivatag népei félistenként tisztelnek. Jó kezekben a hőstől még a megszokott normal és ranked módokban is van miért tartani, hát még ott, ahol se manát nem fogyaszt, a töltési ideje pedig olyan nevetségesen alacsony, hogy játszi könnyedséggel össze lehet gyűjteni a 600-1000 jelzőt mérkőzésenként, attól függően persze hogy meddig lehet húzni az adott mérkőzést.

A Q képességének, illetve annak stackelésének köszönhetően pedig kész toronyromboló gépezet a legnépszerűbb váltakozó játékmódban, arról pedig nem is beszélve, hogy ha egyszer elkap valakit a W képessége, szintén az alacsony töltési időnek köszönhetően szinte végig lassítás alatt tudja tartani ellenfeleit. Személy szerint mindig Doran's Ringgel indítok neki, azt követően pedig építem a normális buildjét, nem megyek rá az AP verzióra. Divine Sunderer, cipő értelemszerűen nem az Ionian Boots hanem páncél vagy varázsellenállás, ellenféltől függően, Spirit Visage, Thornmail, Gargayole és Sterak's Gage pedig már csak amúgy is elfér a kínálatban.

Zseton farmra, és az ellenfelek idegesítésére egyaránt alkalmas választás, az esetek többségében úgy érzik hogy tryhard pick, csak azért, mert kicsit illegális mennyiségű sebzést oszt ki a felhalmozott Q képességével. Nasus egyébként jelenleg 50.39%-os győzelmi, 7.22%-os választási és 3.50%-os tiltási mutatóval rendelkezik a játékmódban.

Nektek van kedvenc, nem megszokott választásotok U.R.F.-re? Szóval nem a main 30 hősre értvén a kérdést.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!