Máris frusztrálja a játékvezető a FIFA 22 játékosokat egy buta hiba miatt

Máris frusztrálja a játékvezető a FIFA 22 játékosokat egy buta hiba miatt

Talán elvárható lenne, hogy 2021-ben egy ilyen blődség ne hátráltassa a játékosokat, de egyelőre úgy néz ki nem tudta megoldani az EA Sports a dolgot.

Évek óta a FIFA-sorozat legnépszerűbb játékmódja az Ultimate Team, és bizony az online meccsek esetében a jól elkülöníthető szerelések kiválasztása kulcsfontosságú a zökkenőmentes élmény érdekében, melyre van megoldás a játékban, de egy dologról mégis elfeledkezett a kiadó.

A hasonló mezek viselete talán apró problémának tűnhet elsőre, de ha valaki nem igazán látja, hogy kinek passzol emiatt, akkor elég hamar nagy ramazuri lehet az ilyen helyzetekből a mérkőzéseken. A FIFA 22-ben viszont sajnos van egy egy idegesítő hiba, ugyanis a játékvezetők bizonyos szituációkban pontosan ugyanazt a színű szerelést viselik, mint a labdarúgók. A problémára már szeptember 28-án felhívták a rajongók a figyelmet, és a nagyobb gond az, hogy nem csak egy játékmódra korlátozódik ez a nem kívánt jelenség. Fedezték már fel ezt FUT Draft mérkőzéseken, mint ahogy előfordult Ultimate Team-ben vagy az offline Karrier módban is.

Volt egy felhasználó, akinek az az ötlete támadt, hogy a játékba bele kellene raknia az EA-nek, hogy a játékosok ugyanúgy kiválaszhassák a bírók mezét is, és akkor egyértelműen el lehetne kerülni az ilyen idegesítő helyzeteket. Néhány játékos pedig arról számolt be, hogy teljesen felhagyott a fekete szerelések online használatával a probléma elkerülése érdekében, és reménykednek a minél hamarabbi javítás megérkezésében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: sportbible.com

Kövess Minket!