Hirdetés

November végén jön a Project L fejlesztői naplója

Tom Cannon megosztotta a közeljövőben várható fontos időszakot a Project L kapcsán.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

A Riot egyik következő játékát, ami még egyelőre a Project L nevet viseli a nagyközönség előtt, rengeteg League of Legends és FGC, avagy verekedős játékokat kedvelő játékos várja világszerte. Ugyan eddig nagy volt a csend a játék körül, s még megjelenési időpont is inkább csak 2022-re várható, most egy halk szösszenet ad reménysugarat a közösségnek: november vége.

Egy Reddit hozzászólásban ugyanis a Project L senior producere, Tom Cannon egy fejlesztői frissítést ígér a közönségnek erre az időszakra. Ennek köszönhetően lehetséges, hogy megtudjuk a játék nevét, pontosabb megjelenési dátumát, vagy csak bármit arról mélyebben, mondjuk a választható harcosok listáját. A játékot ugyebár még az ominózus L10, avagy a League of Legends tizedik születésnapján jelentették be.

A november pedig ugyebár minden szempontból óriási a Riot Games és a League of Legends rajongók számára, hiszen ekkor rendezik meg az éves világbajnokságot is, sőt, még az Arcane is hozzá csapódik idén eme nemes eseményhez. A Project L-ről való plusz információk pedig csak még több habot tesznek az előbb már felvázolt virtuális hype-ra.

Azt pedig nem szabad elfelejteni hogy attól függetlenül, hogy nincsenek nyilvános frissítések a játékról, néhány szerencsés játékos áprilisban részt vehetett a Project L játéktesztjében. Tehát a játék épül, készül, szépül, már csak a további infókra kell várnunk.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)
Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • apheliospontgg 1 hónapja
    Tudjátok mi a legújabb hőst kihúzni lvl 7 fe? elVEXtegetett idő
    1 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés