Élesítik a Y6S3.2-es frissítést, ami a játék néhány beteg részét healeli

Élesítik a Y6S3.2-es frissítést, ami a játék néhány beteg részét healeli

A fejlesztőknek mostanában van dolguk, sok-sok hibát igyekeznek javítani a frissítésekkel, és most sincs ez másként, ráadásul egy furcsa, de annál nagy hibát sikerült orvosolniuk.

Igyekeznek kitenni magukért a Ubisoft munkatársai, hogy a egyre jobb játékélményt biztosítsanak a közösség számára, bár lehet ezzel a mondattal jó néhányan vitatkoznának, de az tény, egyre több javító csomagot szállítanak, amiben azért vannak kisebb és nagyobb fixek is. Legutóbbi problémamegoldásuk egyébként nem volt azért a legjobb, hiszen hiába orvosoltak egy hibát, az előidézett egy másikat, ezért most remélhetőleg a Year 6 Season 3.2 ennél jobban lett összerakva.

Az új patch Ubisoft Connecten 1.4, Steamen 1.2 GB-ot foglal. Lássuk a tartalmát:

Fixek:

  • Ha az egyik játékos földre vitt egy csapattársat, egy másik pedig likvidálta a csapattársát, akkor az a játékos, aki földre vitte őket, kikerült a mérkőzésből.
  • Scoreboard: Kisebb lett a mérete és jobban olvasható.
  • Tompa hang hallatszódott egyes automata fegyvereken.
  • A PC-felhasználók mostantól bekapcsolhatják a valós idejű teljesítménymutatókat a HUD-on - láthatóvá válik ezáltal az FPS, a késleltetés és az NVIDIA-hoz kapcsolódó mutatók. Ezt a funkciót a Beállítások menüben lehet bekapcsolni, és a játékosok választhatnak a Minimális és a Speciális értékek közül.
  • Több probléma is felmerült a Defuser lerakásával vagy felszedésével bizonyos területeken a különböző térképeken.
  • A játék összeomlott, amikor Mira Black Mirrorja "kinyílt", miközben egy aktív Cluster Charge-ot csatlakoztatva volt hozzá.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!