Vizicsacsi és magyar közvetítés vár rátok, ma indul a 2021-es LoL világbajnokság!

Vizicsacsi és magyar közvetítés vár rátok, ma indul a 2021-es LoL világbajnokság!

Elérkezett a várva várt nap, Vizicsacsi ismét a League of Legends világbajnokságon csillogtathatja meg tehetségét, sőt a 2021-es Worlds Play-in szakaszának (majd a csoportköröknek és a rájátszásnak is) minden meccsét követhetitek a magyar streamen.

COVID-19 miatti átszervezések, utolsó pillanatos játékosmozgások, valamint az elátkozott vietnami régió, akik ismételten nem tudtak csapatot delegálni az év legnagyobb LoL versenyére. Ilyen előjelekkel rajtol el a mai nap a 2021-es Worlds, a 11. League of Legends világbajnokság. A mezőnyben 2019 után ismét van magyar játékos, ugyanis Kiss "Vizicsacsi" Tamás az ausztrál PEACE csapatának felső ösvényeseként harcolhat a Play-in szakaszban. A mai nap összesen nyolc meccset rendeznek, a harmadikon lehet majd spamelni a "#CSACSICARRY"-t az esport2tv Twitch csatornán és a lolesports.com oldalán!

2021-es Worlds Play-in szakasz első napjának menetrendje

13:00 - Hanwha Life Esports vs LNG Esports

14:00 - Infinity Esports vs RED Canids Kalunga

15:00 - LNG Esports vs PEACE 

16:00 - Hanwha Life Esports vs Infinity Esports

17:00 - Unicorns of Love vs DetonatioN FocusMe

18:00 - Galatasaray Esports vs Beyond Gaming

19:00 - DetonatioN FocusMe vs Cloud9

20:00 - Unicorns of Love vs Galatasaray Esports

Vizicsacsiékra első ellenfélként az LNG Esports, a kínai bajnokság negyedik kiemelt csapata vár. A scrimek alapján nem sok jóra számíthat az LCO győztese, ugyanis az A csoportban a Hanwha Life Esports mögött az LNG volt a legerősebb együttes. Mivel Bo1-ekről van szó, ezért tényleg bármi megtörténhet, benne van a pakliban, hogy Csacsi olyan Poppy leckét ad Ale-nek a felső ösvényen, hogy a kínai játékosnak esélye sem lesz a meccshez érdemben hozzászólnia. A PEACE összesen négy meccset játszik majd, az öt csapatos csoportban legalább a negyedik helyet meg kell szerezniük, hogy utána még legyen esélyük a főtáblára kerülésre.

Szurkoljatok Csacsinak, kövessétek a 2021-es Worlds többi meccsét magyar nyelven kizárólag az esport2tv Twitch csatornán!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted Csacsiék megnyerik az első meccsüket az LNG ellen?