2021 Worlds: Dupla dózis Vizicsacsi a folytatásban, dropok is várnak a magyar streamen!

2021 Worlds: Dupla dózis Vizicsacsi a folytatásban, dropok is várnak a magyar streamen!

Nem volt reális esélyük Vizicsacsiéknak az A csoport favoritja ellen, de a mai nap minden adott a javításra.

Néhány óra pihenést kapnak csak a 2021-es League of Legends világbajnokság Play-in szakaszában harcoló csapatai, ugyanis a mai nap 13:00-tól ismét a képernyőkön kell bizonyítaniuk. Vizicsacsi és a PEACE két alkalommal bukkan majd fel az Idézők szurdokában, az egyetlen magyar játékos Worlds kalandjait nem érdemes elszalasztani. Az esport2tv Twitch csatornán és a lolesports.com oldalán is követhetitek Csacsiék és a többi együttes meccseit, utóbbi felületen dropok is várnak titeket!

A 2021-es Worlds Play-in szakaszának eddigi érdekességei

Nyolc meccset már lejátszott a tíz kvalifikált csapat, azonban a végeredmények nem mindig tükrözték az előzetes elképzeléseket. Az A csoportban a Hanwha Life Esports nem tudta megnehezíteni az LNG Esports dolgát, a B csoportban az a Galatasaray Esports került a tabella élére, amely a scrimeken a leggyengébben teljesített. Nem tudott egyetlen mérkőzést sem győzelemmel zárni a Unicorns of Love úgy, hogy a tavalyi Play-inből továbbjutó keretből négyen most is a kezdőben vannalk.

Hősök terén kezd formálódni egy meta, ugyanis Miss Fortune-t eddig nyolcból nyolc meccsen elhozta valamelyik oldal, Irelia, Lucian és Lee Sin szintén 100%-os pick/ban aránnyal büszkélkedhet.

2021-es Worlds Play-in szakasz második napjának menetrendje

13:00 - Hanwha Life Esports vs PEACE

14:00 - LNG Esports vs RED Canids Kalunga

15:00 - PEACE vs Infinity Esports

16:00 - Hanwha Life Esports vs RED Canids Kalunga

17:00 - Beyond Gaming vs Cloud9

18:00 - Galatasaray Esports vs DetonatioN FocusMe

19:00 - Beyond Gaming vs Unicorns of Love

20:00 - Cloud9 vs Galatasaray Esports

Szurkoljatok Csacsinak, kövessétek a 2021-es Worlds többi meccsét magyar nyelven kizárólag az esport2tv Twitch csatornán!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted hány meccset nyernek ma Csacsiék?