Új FIFA, régi glitch - Ismét a konyhából is nyerhetőek a Squad Battle meccsek

Új FIFA, régi glitch - Ismét a konyhából is nyerhetőek a Squad Battle meccsek

Már legalább két éve gyötri az EA-t a Squad Battles glitch-ek hada, ez pedig idén sem változott meg!

Durván egy hete, október elsején megjelent a legújabb FIFA, ahogy az elmúlt években már megszokhattuk. Nem meglepetés, hogy a játék lelkes rajongói, leginkább az Ultimate Team miatt vették meg idén is a játékot. A FUT akármennyire is a másik játékosok elleni mérkőzésekről szól, a PVE Squad Battles-t sem érdemes elhanyagolni, hisz rengeteg jutalomtól esnének el azok a játékosok, akik nem játszanak az AI ellen. Ettől függetlenül beláthatjuk, hogy a gép elleni küzdelem a legtöbb esetben vagy borzalmasan unalmas, vagy hihetetlen unfair, ugyanis nem csak az AI játékosai kezdenek el jobban játszani, de a játékos éppen nem irányított csapata is elkezd egyre "érdekesebb" döntéseket hozni.

Így tehát az elmúlt években a Squad Battles leginkább a glitch keresésekről és a lehető legkevesebb befektetett energiáról szólt. Úgy néz ki, hogy kerek egy hét kellett ahhoz, hogy meg is találják az első, nagy részben működő és teljesen AFK glitch-et, amivel egy gólszerzés után ki tudjuk játszani a Világklasszis AI-t. Vessetek is egy pillantást erre a videóra:



Mint minden hasonló glitchnél az első fontos és néha nem is olyan könnyű lépés az egy gól megszerzése, amivel előnyre tehetünk szert az AI-al szemben. Ezután csupán csak egy olyan védő vagy középpályás játékost kell találni, akinek jó a labdavezetése, majd egy befőttesgumit a karokra helyezve, csak körbe és körbe kell játszanunk a labdát a "Ball Roll" nevű csel segítségével a szögletzászló mellett. Ilyenkor az AI általában képtelen szerelni minket és a meccs 90 perce innentől lepörög. Érdemes viszont védekezőre állítani a csapatunkat, hogy biztosan működjön a dolog.

Az egyetlen üröm az örömben, hogy állítólag a nagyobb számokkal ellátott AI 11-ek ellen inkonzisztens a glitch, néha leszerelhetnek, ha pedig éppen nem vagy ott a TV vagy monitor előtt, akkor pedig biztosan kiegyenlítik a mérkőzést.

Mindezt átrágva természetesen azért nem ajánljuk a glitch használatát, hisz sosem tudhatjuk éppen milyen büntetést oszt ki a hibát használó játékosoknak az EA. Azonban a 30 ezer coin és a két Rare Mega Pack igen csábító lehet bárki számára!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!