Hirdetés

Gamereknek kötelező: elindult a nevezés az Esport CUP powered by Telekom e-sportversenyre

Készülhetnek a League of Legends és a Wild Rift rajongói, mert november 7-én összemérhetik tudásukat a többiekével, vagy szurkolhatnak kedvenc gamerüknek. Elindult a nevezés az Esport CUP powered by Telekomra!

Hirdetés

A nyertesek díja a hírnév és a dicsőség mellett egy Xbox vezeték nélküli controller (android kompatibilis) 3 hónap Game Pass ultimate cloud gaming lehetőséggel, Asus gaming Wi-Fi router MU-MIMO funkcióval AiMesh támogatással és egy VENOM xCloud kezdőcsomag. A győztes csapat tagjai egy-egy Huawei Watch 3 Pro Classic okosórát, vagy akár egy Samsung Galaxy A52s, 5G-képes okostelefont is kaphatnak ajándékba.

Az e-sport a leggyorsabban fejlődő területek egyike a sport- és szórakoztató ágazatban, ahol a kiemelkedő tehetségekre ígéretes karrier várhat. A legjobbak megtalálására nincs kézenfekvőbb mód a versenyeknél – ezért hirdetik meg most az Esport CUP powered by Telekom országos e-sportversenyt.

A verseny helyszínét a szervező Telekom biztosítja. A gamer-igényeket messzemenőkig kiszolgáló 5G mobilnetet az Ericssonnal, a vezetékes optikai kapcsolatot a Huawei-el közösen teszi elérhetővé a digitális szolgáltató. Magát a hálózatot a Telekom Gigaerős Tettek Hálózata szolgáltatja majd vezetéken és mobilon egyaránt – hiszen a zavartalan játék és a kimagasló teljesítmény elsődleges feltétele a legmagasabb színvonalú hálózati háttér. Az aréna a Telekom Irodaházban lesz (Budapest, XI. ker. Fehérvári út 66-68). A versenyre 2021. 11. 07.-én 10 órától kerül sor.

Nevezni 16 éves kortól lehet védettségi igazolvánnyal október 30-ig a Telekom weboldalán. Ötfős csapatok, illetve - a szervezők által csapatba sorsolt – egyéni indulók jelentkezését várják. A létszám korlátozott: 55 PC-s és 40 mobilos játékos regisztrációjára van lehetőség, ezért célszerű sietni a jelentkezéssel. 

A Telekom saját csapattal indul a bajnokságban – a Magenta színeket képviselő team tagjait november 3-án a házi bajnokságon választják ki.

Az Esport CUP powered by Telekom az első lépés a legendává válás útján – nem érdemes lemaradni róla.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés