2021 Worlds: Vizicsacsi fél lábbal már a rájátszásban, ma is várnak titeket a dropok!

2021 Worlds: Vizicsacsi fél lábbal már a rájátszásban, ma is várnak titeket a dropok!

Hatalmas győzelmet aratott Csacsi és a PEACE tegnap, így nagyon jó helyzetben vannak a rájátszásért folytatott versenyfutásban.

Elérkezett a 2021-es League of Legends világbajnokság Play-in csoportmeccseinek utolsó szakasza. Még négy összecsapás biztosan vár az együttesekre, két mérkőzést rendeznek az A csoportban, ugyancsak kettőt a B csoportban. Vizicsacsi és a PEACE jelenleg 1-2-vel karnyújtásnyira került a playofftól, amelyet három különböző módon szerezhetnek meg. 

  • Az LNG Esports megveri az Infinity Esports együttesét, ebben az esetben Csacsiék biztosan megszerzik legalább a negyedik helyet, ami garantálja nekik a kieséses szakaszt
  • A PEACE legyőzi a RED Canids Kalunga csapatát, így biztosan az Infinity Esports előtt végeznek, a 3-4. helyért játszhatnak egy tiebreaker meccset
  • A PEACE kikap a RED Canids Kalungától, az Infinity Esports nyeretlenként legyőzi a veretlen LNG Esportsot. Ebben az esetben tiebreaker meccsre kényszerülnek Csacsiék a negyedik helyért, amelyet meg kell nyerniük az LLA régió bajnoka ellen

Feltámadt a PEACE

Mind az LNG, mind a HLE ellen csak kereste a helyét az Idézők szurdokában az LCO győztese, azonban az Infinity Esports ellen mintha kicserélték volna őket. Babip és Violet megkapta azokat a carryzésre képes hősöket, amelyek végül a győzelemet eredményezték. Rendben volt a kommunikáció a fontosabb helyzetekben, jól együttműködtek a nehezebb pillanatokban. Vizicsacsi Jayce pickje tette a dolgát, szerencsétlenségére pont az ösvényellenfelét, Buggaxot etették meg a korai szakaszban, aki az INF raid bossa volt. A RED Canids Kalunga elleni összecsapás az LNG vs INF meccsét követi, így egy esetleges kínai győzelem leveheti a terhet a PEACE játékosainak válláról.

A fenti videót mindenképp nézzétek meg, ugyanis Vizicsacsi exkluzív interjút adott az Infinity elleni győzelem után

2021-es Worlds Play-in szakasz harmadik napjának menetrendje

13:00 - LNG Esports vs Infinity Esports

14:00 - PEACE vs RED Canids Kalunga

15:00 - DetonatioN FocusMe vs Beyond Gaming

16:00 - Unicorns of Love vs Cloud9

17:00-tól tiebreaker mérkőzések

Az A csoportban az LNG Esports és a Hanwha Life Esports biztosan az első két helyen végez, a B csoportban azonban még rengeteg a kérdőjel. A Cloud9 jelenleg veretlenül vezeti a kvintettet, Perkzék első helyét nem igazán veszélyezteti semmi, ugyanis az eddig 0 ponttal sereghajtó Unikornisok várnak még rájuk. A DFM, a BG és a Galatasaray Esports hatalmas csatában van a 2-3-4. helyezésekért, ha nyer a DFM, akkor ők a második helyezettek, egyébként jöhetnek a tiebreakerek.

Szurkoljatok Csacsinak, kövessétek a 2021-es Worlds többi meccsét magyar nyelven kizárólag az esport2tv Twitch csatornán!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: PEACE)

Kövess Minket!



Szerinted Vizicsacsiék behúzzák a mai RED Canids Kalunga elleni meccset?