Ismét elérhető a Your Shop! Értékes skinek, kedvező áron!

A Your Shop újra elérhető, csapj le az akciós csomagokra!

A világbajnokság és az azt megelőző időszak a Riot Games mindig előveszi a kedvesebbik oldalát, ilyenkor több a jutalom, az ajándék - a világbajnokság nézéséért ingyen cuccokat zsebelhetünk be - és minden kisebb vagy nagyobb dolog ilyenkor történik, hiszen például a november 6-ig tartó Worlds után, november 15-én zárul a rangsorolt szezon is. Így történt az, hogy a mai napon a VB meccsek közepette megjelent a Saját Bolt, avagy angol megfelelőjén a Your Shop elérhető lett az éles szervereken, ez pedig nem jelent mást, mint hogy minden felhasználó számára egyéni akciók érhetőek el egészen november 8-án 18 óráig!

A "Saját boltban" ezúttal is mindenkinek egyedi ajánlatok bukkannak fel, ami azt jelenti, hogy a játék próbál egy képet alkotni arról, hogy milyen stílusú hősök érdeklik leginkább az idézőt. Egy support main valószínűleg támogató karakterekhez kap akciós hőskinézeteket, egy "autofill" player a legtöbbet játszott posztjára, vagy ahhoz a bajnokhoz, akivel elég jó win rate-et tud felmutatni. Utóbbi találgatásnak tűnhet, de az elmondások alapján igenis van erre esély.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!