Megmentette édesanyja életét Asmongold - Szünetet tart a streamelésben

Édesanyja oxigéntartálya robbant fel majdnem, szerencsére Asmongold jókor volt jó helyen.

Asmongold, a világ egyik leghíresebb MMORPG streamere ismét szünetet tart karrierjében. Mindezt teljesen jogosan, hisz ahogy azt a Youtube csatornáján megjelent videóban elmesélte nézőinek, saját édesanyja életét kellett megmentenie a minap.



Bejelentését követően elmesélte, hogy mi is történt pontosan. Egy igen frusztráló stream után úgy döntött, hogy kicsit lefekszik és kipiheni a nap fáradalmait, azonban hirtelen nagyon nagy csörömpölésre és villanásokra lett figyelmes, így odaszaladt a vele élő édesanyja szobájához, aki mint kiderült túl közel dohányzott az oxigéntartályához, ami miatt a cső begyulladt és vészesen közeledett az említett tartály felé, ami könnyen fel is robbanhatott volna. Emellett a tűz már a padlón és édesanyja ruháján is égett, így gyorsan kellett gondolkoznia.

Elmondása szerint viszont nem csak ő kellett a mentéshez, de a csillagoknak is jó helyen kellett lennie, könnyen előfordulhatott volna, hogy pont nincs a közelbe, a tűzet pedig idősödő édesanyja biztosan nem tudta volna eloltani. Emiatt döntött úgy, hogy szünetet tart a streamelésben, ugyanis még életében nem ijedt meg ennyire, közel volt szeretett édesanyjának halála.

Érdemes tudni egyébként, hogy ők mindig is jó kapcsolatot ápoltak egymással, Asmongold streamer karrierje előtt is már a WoW-al játszott, ezen az úton pedig édesanyja is kisérte, 2005 környékén még a 60-as szintet is elérte, amiről Asmon videót is készített:


Remélhetőleg a szünet segít neki rendberakni a mentális egészséget és az édesanyjával annyi időt tud eltölteni amennyit csak lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!