2021 Worlds: Vizicsacsi megállíthatatlanul robog a főtábla felé, ma indul a playoff!

2021 Worlds: Vizicsacsi megállíthatatlanul robog a főtábla felé, ma indul a playoff!

A Bo1-ekben már helyt állt Vizicsacsi és a PEACE, most a Bo5-ös kiesées szakaszban kell bizonyítaniuk, ha a főtáblára szeretnének kerülni.

Minden magyar League of Legends és Vizicsacsi rajongó számára jól indult a 2021-es League of Legends világbajnokság Play-in szakaszának harmadik meccsnapja, ugyanis az LNG Esports legyőzte az Infinity Esports együttesét, így biztossá vált Csacsiék helye a playoffban. Ezután már csak hab volt a tortán, hogy az óceániai bajnok teljesen megérdemelten döntötte le a RED Canids Kalunga Nexusát, ami a csoport harmadik helyét eredményezte. A mai nap 18:00-tól Bo5-ös párharcban ismét egymásnak feszül a PEACE és a RED Canids, Vizicsacsiék egyenrangú félként mehetnek bele ebbe a kritikus összecsapásba. A 2021-es Worlds minden meccsét magyar nyelven kizárólag az esport2tv Twitch csatornán, valamint a lolesports.com oldalán követhetitek, ahol még dropok is várnak rátok!

A csoport végeredménye

Az LNG Esports magabiztosan nyerte meg az összes mérkőzését, így a kínai negyedik kiemelt már készülhet a MAD Lions, a Gen.G és a Team Liquid játékosaira, ugyanis a főtáblán a D csoportba kerültek, ahol eddig még nem volt LPL gárda. A második helyen a Hanwha Life Esports zárt, a mutatott játék alapján a Beyond Gaming vs Galatasaray Esports győztese már előre retteghet Chovy és Deft haragjától. Vizicsacsiék a virtuális dobogó legalsó fokára állhattak fel, ami egy ilyen erős kvintettben kifejezetten bizakodásra ad okot. A RED Canids Kalunga végül csak egy győzelmet húzott be, de TitaN miatt sosem szabad őket leírni. Az Infinity Esports győzelem nélkül zárt, az LLA bajnoka nem tudott felnőni az ellenfelekhez.

B csoport végeredménye

Miután a Cloud9 duplanullázott egyet tegnap, így a DetonatioN FocusMe surranópályán megcsípte az első helyet a csoportban. Perkzéknek a PEACE vs RED Canids Kalunga győztesével kell majd Bo5-öt játszaniuk, ahol eldől, hogy melyik együttes kerülhet be a nagyok közé. Harmadik helyen a jól kezdő Galatasaray Esports végzett, a negyedik, utolsó továbbjutó helyet a messze alulteljesítő Beyond Gaming szerezte meg. A Unicorns of Love bravúrgyőzelmet aratott ugyan a C9 ellen, de a PCS ezüstérmesével nem bírtak, így az utolsó helyen zártak.

2021-es Worlds Play-in szakasz negyedik napjának menetrendje

13:00 - Galatasaray Esports vs Beyond Gaming (Bo5)

~18:00 - PEACE vs RED Canids Kalunga (Bo5)

Szurkoljatok Csacsinak, kövessétek a 2021-es Worlds többi meccsét magyar nyelven kizárólag az esport2tv Twitch csatornán!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: PEACE)

 

Kövess Minket!



Szerinted nyernek ma Vizicsacsiék?