Lissandra a dzsungelben is megállja a helyét és egy új hős a láthatáron

Lissandra a dzsungelben is megállja a helyét és egy új hős a láthatáron

Tesztelik Lissandrát mint dzsungelest. Újabb hős kerül másik ösvényre?

Pár éve, ha valaki az erdőbe Zedet, vagy Morganát választott, akkor a legjobb esetben is jött egy szemöldök ráncolás, de akár pár keresetlen szó is ott figyelt a chatben. Most viszont hidegebb vizekre evezünk, egészen Freljordig! 2021-ben már semmi sem okozhat meglepetést. Így van ez Lissandra, a Jégkirálynő esetében is, akit a fejlesztők most dzsungelesként próbálgatnak.


Lissandra egyébként sem szomorkodhat, hiszen 3,02%-os választási arányához 52,17%-os győzelmi mutató párosul. (Platinum rank, és afelett.) Tízből kilenc alkalommal a karakter inkább a középső ösvényt hozza, de akadnak idézők akik a pálya északi részére választják szívesen. Ez az észrevétel motiválta a Riot Games csapatát, hogy Lissandrából többet kihozzanak. Az elmúlt pár PBE patch-ben már titokban próbálgatták erősítéseit az erdőben, ugyanakkor túl nagy változtatásokra azért nem kell számítani. Az irány egész egyszerű, Lissandra passzív képességét szeretnék úgy formálni, hogy az segíthesse őt a szörnyek kiiktatásában. Amennyiben kevesebb életerő, és mana veszteségével tudna végigszaladni a táborokon, könnyen képes lenne felvenni a harcot a Sutyeráknál, esetleg egy korai rajtaütés is okozhat kellemetlen pillanatokat az ellenfél csapatának. Az “E” képessége külön veszélyessé teszi dzsungelesként, hiszen mobilitása, és falon való áthaladása egyaránt hasznos rajtaütéseknél, és menekülésnél is. 

Igaz, a Riot sokat foglalkozik mostanában a már meglévő hősök korrekciójával, ám ettől függetlenül nem feledkeznek meg az új hősök futószalagon való gyártásáról sem. Vex, 158. hősként debütált a közelmúltban, és már azt is lehet tudni, hogy a következő karakter, egy Zauni lövész lesz, akit az igazán szemfülesek már kiszúrhattak a Netflix által gyártott “Arcane” előzetesében.


OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!