2021 Worlds: Vizicsacsi elszabadult, retteghet a Cloud9!

2021 Worlds: Vizicsacsi elszabadult, retteghet a Cloud9!

Vizicsacsi, Vizicsacsi, háromszor is Vizicsacsi: óriási harcok után harcolta ki a továbbjutást a PEACE, jöhet a C9, az NA LCS rekordere.

Egészen elképesztő küzdelmek után, 3-2-re megnyert Bo5-ös szériával a háta mögött várhatja a PEACE és Vizicsacsi a mai nap következő ellenfelét, a Cloud9 csapatát. Perkz ellen már játszott korábban a magyar LoL legenda, azonban világbajnokságon még egyszer sem találkoztak. Az NA LCS tavaszi bajnoka a B csoport második helyezettjeként várhatja ezt az összecsapást, a PEACE mögött szoros meccsek armadája sorakozik fel. Az előjelek alapján nem Csacsiék az esélyesek, de a lendület, a meglepetés választások és a remek hangulat megviccelheti Zvenéket.

PEACE vs RED Canids Kalunga (3-2)

Vérfürdőt rendezett a két gárda a széria nyitányán, azonban az adok-kapokból végül TitaN Ezrealjének vezetésével a brazilok jöttek ki jobban. A pofon nem küldte padlóra az LCO bajnokát, a második felvonásban végig irányították a mérkőzést, Csacsi Jarvan IV pickjére nem tudtak érdemben reagálni Guigóék. 1-1 után ismét a PEACE ragadta magához a kezdeményezést, Csacsi elhozta Poppyt, Violet és Babip, valamint az Aatroxszal daráló Tally kiosztotta a tankos yordle mellett a sebzést. A RED kénytelen volt cserélni, Grevthart Avenger váltotta, azonban az új játékos csak egy győzelemre volt elég. A Silver Scrapes után Vizicsacsi vezetésével simán átgázolt ellenfelén az ausztrál csapat, így ők jutottak be a következő körbe.

A szerencsezoknira ma talán még nagyobb szükség lesz, ugyanis a C9 egy teljesen más erőt képvisel, mint a CBLOL győztese. 2018-ban Worlds elődöntőig menetelt a csapat, valamint a 2021-es MSI-on az 5-6. helyig sikerült eljutniuk. Fudge néz majd farkasszemet Vizicsacsival a felső ösvényen, aki már megmutatta, hogy akár szokatlan választással is (Malphite) képes megállni a helyét egy alapból vesztes matchupban. 

18:00 - Cloud9 vs PEACE (Bo5) -> Ne feledjétek, hogy a párharc akkor kezdődik, amint vége a HLE vs BG Bo5-ös szériának. Nagyjából 16:00 körül mindenképp nézzetek rá a lolesports.com oldalán a magyar streamre, nehogy lemaradjatok Vizicsacsi első meccséről!

Szurkoljatok Csacsinak, kövessétek a 2021-es Worlds többi meccsét magyar nyelven kizárólag az esport2tv Twitch csatornán!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: PEACE)

Kövess Minket!



Csacsiék behúzzák a Cloud9 elleni Bo5-ös szériát?