Megérkezett a hazai fejlesztésű, magyar népmesés játék demó verziója

Megérkezett a hazai fejlesztésű, magyar népmesés játék demó verziója

Már Steamen is elérhető az eddigi legmagyarabb játék próbaverziója!

A magyar népmesék univerzuma mindig előkelő helyen volt a magyar fiatalság szívében. Legyen szó az idősebb korosztályról, vagy éppen a mostanra felnőttkorúvá válókról. Én magam is válaszhattam gyermekkoromban rengeteg mese közül, de mégis mindig a magyar népmesék varázsoltak el leginkább. A stílus és a mondanivaló is mindig kiváló volt, így élvezettel ült le elé az ember.

Valószínűleg ebből fakadt a Sugarpunch Games ötlete is, hogy létrehozzon egy olyan point and click játékot, ami a magyar népmesék világába kalauzól el minket. Főszereplőnk, Jánoska kalandjait kell nyomon követnünk és irányítanunk, azonban a megszokott point and click elemek mellett egy kis RPG-s fűszerezést is kapott a játék, így Jánoska ügyességét, báját és erejét is fejlesztenünk kell a játék során, ha pedig valamit kevésbé fejlesztettünk, akkor néha elérhetetlen lesz néhány beszélgetés szál, mintha csak egy Fallout játékban lennénk.



Mint korábban már említettük, a játék Steamen lesz majd elérhető, azonban a demóját már ki is próbálhatjátok ITT. Mint láthatjátok igazán nagy erőművet nem igényel, a leírás alapján pedig a teljes játék több végkimenetelű történetet, rossz szóvicceket és nem utolsó sorban teljes magyar feliratot is ígér. Egy próbát mindenféleképpen megér, ha titeket is rabul ejtett gyermekként a magyar népmesék világa!

Ha a képek és leírás alapján ezt a játékot várjátok leginkább a jövőben, érdemes lehet segíteni a játék készítő csapatot a Kickstarter kampányukban is, ami október 19-én indul! Remélhetőleg minél több pénzt sikerül gyűjteniük, hogy egy igazán minőségi magyar játékot dobjanak össze.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!