2021 Worlds: Búcsúzott Vizicsacsi a vb-től, elnémították Óceániát!

2021 Worlds: Búcsúzott Vizicsacsi a vb-től, elnémították Óceániát!

Minden magyar League of Legends játékos büszke lehet Vizicsacsira, a 2021-es Worlds Play-in szakaszában óriásit küzdött a PEACE.

Két darab egyoldalú Bo5-ös szériával zárult le a 2021-es League of Legends világbajnokság Play-in szakasza, ezzel teljessé vált a főtábla mezőnye. A Beyond Gaming kénytelen volt beugró játékossal felvenni a harcot a Hanwha Life Esports ellen, a másik ágon Vizicsacsiékra a legeredményesebb NA LCS csapat, a Cloud9 várt. A papírforma végül mindkét párharcban beigazolódott, ettől függetlenül nem szabad keseregni. Vizicsacsi megtett minden tőle telhetőt, egész Magyarország, sőt egész Európa büszke lehet a top lane egyik királyára.

Hanwha Life Esports vs Beyond Gaming (3-0)

Maoan hiányában Liang töltötte be a középső ösvényes szerepkört, topon PK próbált meg alkotni valamit Morgan ellen. A kényszerű helyzet rányomta a bélyegét a mérkőzésekre, amelyeket végig a koreai negyedik helyezett irányított. Chovy és Deft mellett tündökölt Willer, a tükörsima széria után a főtábla C csoportjában várhatja a folytatást a HLE. A Beyond Gamingből Doggo emelkedett ki, a fiatal lövészre hatalmas karrier vár, csak fel kell karolnia egy nagyobb együttesnek, hogy erősebb ligában pallérozódjon tovább.

Cloud9 vs PEACE (3-0)

Érződött a fáradtság az ausztrál csapaton, a RED Canids Kalunga elleni ötmeccses párharc után nem volt idejük regenerálódni, újragondolni a taktikát Perkzék ellen. Ennek ellenére az első mérkőzésen az alsó ösvényes differencia miatt szépen tartották magukat. Violet oktatta Zvent, Aladoric mindig tökéletes időpontban kezdeményezte a harcokat. A problémát Blaber okozta, aki a vállára vette a csapatát, majd kiharcolta számukra a győzelmet. A folytatásra nem maradt ereje Vizicsacsiéknak, egykapuzott végig a C9. Blaber, Perkz és Fudge kiválóan játszott, megérdemelten jutott be a következő körbe a Cloud9, akikre a Rogue, a DWG KIA és a FunPlus Phoenix vár az A csoportban.

Kiss "Vizicsacsi" Tamás második világbajnokságán megmutatta, hogy még mindig képes magas fordulatszámon pörögni. Remélhetőleg felfigyeltek rá az LEC csapatok, így 2022-ben Európa legnagyobb bajnokságában köszönheti újra a népes szurkolótábor a magyar LoL legendát.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: PEACE)

Kövess Minket!



Szerinted Vizicsacsi milyen szintű csapatban játszik jövőre?