2021 Worlds: Világbajnokok összecsapásával indul a csoportkör, itt a mai menetrend!

2021 Worlds: Világbajnokok összecsapásával indul a csoportkör, itt a mai menetrend!

Az utolsó pillanatban cserélt a Fnatic, cserelövésszel kell helyt állniuk Chovyék ellen a 2021 Worlds Group Stage nyitónapján.

A rajongók legnagyobb megdöbbenésére jelentette be az LEC 2. seedként érkező Fnatic, hogy Upset nem vesz részt a Hanwha Life Esports elleni összecsapáson, ugyanis sürgős családi ügyben haza kellett utaznia. A helyét a Fnatic Rising akadémia csapat lövésze, Bean veszi át. Az egész LoL közösség egy emberként állt ki az első világbajnokságára kijutó ADC mellett, aki remélhetőleg minél hamarabb visszatérhet klubjához.

A Fnatic mellett még tizenöt csapat várja, hogy megszerezze első győzelmét a főtábla csoportkörében. Az adások 12:30-kor kezdődnek, az utolsó mérkőzést nagyjából 20:00 magasságában rendezik. Természetesen az összes meccset élőben, magyar nyelven élvezhetitek az esport2tv Twitch csatornán, de a dropokért érdemes inkább a lolesports.com oldalán követni az eseményeket!

2021 Worlds Group Stage 1. nap menetrend

13:00 - FunPlus Phoenix vs DAMWON KIA

14:00 - Royal Never Give Up vs PSG Talon

15:00 - Fnatic vs Hanwha Life Esports

16:00 - Gen.G vs LNG Esports

17:00 - T1 vs DetonatioN FocusMe

18:00 - 100 Thieves vs EDward Gaming

19:00 - Team Liquid vs MAD Lions

20:00 - Rogue vs Cloud9

A nap mérkőzése minden kétséget kizáróan az FPX és a DK összecsapása. A 2019-es világbajnok a címvédővel néz farkasszemet az Idézők szurdokában. ShowMakerék mindent megnyertek Dél-Koreában, de Tianéknak sincs okuk igazán a panaszra. Mind a tavaszi, mind a nyári rájátszásban a második helyen végeztek, ami az LPL-ben hatalmas teljesítménynek számít. Érdemes lesz a felső ösvényt figyelni, ugyanis 2020-ban még a DAMWON csapatával nyert Nuguri világbajnokságot, most azonban a kínai együttesben lehet majd nézni a fantasztikus megmozdulásait.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a nap meccsét?