Hirdetés

Már 40 droppot kaparinthattunk meg a Worlds alatt!

Érdemes nézni a mérkőzéseket a LoL Esports felületén a jutalmakért!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Hirdetés

Most már több mint egy hete javában zajlik a Worlds, a LoL minden évben megrendezett, legfontosabb és legnagyobb versenye. Természetesen ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ajándékokat is előszeretettel oszt a Riot. Akik a LoL Esportson követik akár az angol, akár a magyar közvetítést, már 40 droppot kaphattak. Mindez igen soknak számít, főleg az előző VB-khez képest, amikor a legnagyobb ajándék egy Spotify lejátszási lista volt.

Így tehát abszolút megéri a lolesports-on követni a streameket. Ehhez csupán csak arra van szükség, hogy ellátogassatok az oldalra, bejelentkezzetek és nézzétek az adott meccset. Ha a Twitch-et vagy a YouTube-ot preferáljátok, akkor elég ha a háttérben fut a stream a LoL Esports oldalán. Minden fontosabb történésnél mint egy többszörös gyilkosság vagy Baron steal droppot fogunk kapni. Emellett ott vannak a "Watch Mission"-ök is, amig garantáltan ajándékot osztanak.

Ma szünnapot tartottak Izlandon, azonban holnaptól nekivágunk a csoportkör második szakaszának, így ismét érdemes lesz követni a magyar közvetítést az esport2tv csatornáján vagy ha némi jutalmat is szeretnétek a LoL Esports weboldalán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • PalFeed 1 napja
  Király
  0 0 Válasz
 • apheliospontgg 1 napja
  A zsákmányokból ki kéne venni az emotokat és az iconokat
  0 0 Válasz
 • Tundererdo 1 napja
  Nem para mikor 3 ugyanolyan ikont oszt le.
  0 0 Válasz
 • justwalkingmydog 20 órája
  Legalább nem egy spotify playlist
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés