Bemutatták a Halloween-stílusú PUBG Fantasy Battle Royale-t

Bemutatták a Halloween-stílusú PUBG Fantasy Battle Royale-t

Egy hangulatos bejelentő videóval mutattak be néhány részletet.

Úgy néz ki, a PUBG: Battlegrounds sem szeretne kimaradni a Halloweenből. Egy rövid teaser videóban mutattak be egy-két részletet az érkező eseményről, de korábban beszámoltak már a várható újdonságokról is a fejlesztők.

Az esemény során Erangel kap egy kisebb, Halloween-stílusú átalakítást, de különleges dropok és a shopba új elemek is érkeznek. A videóból ellenben kevés konkrétum derül ki, azonban egy új, korlátozott ideig játszható játékmód is várható "hamarosan" - ami a korábbi, április 1-i játékmód, a Fantasy Battle Royale újradolgozott változata lehet. Erre utal a videó leírása is: "Egy párhuzamos univerzumban élnek az FBR karakterek gonoszabb változatai. Készen állsz, hogy te is egy legyél közülük Halloween során?"

Ugyan egyelőre még nincs megerősítve, erre a korábbi játékmódra tekinthet vissza az "FBR" kifejezés. Ha pedig így van, akkor hasonló lehet a Halloween-i esemény is. Azon Fantasy Battle Royale során szintén egy átdolgozott Erangel pályán négyfős csapatok (legfeljebb 80 játékossal pályán) különböző missziókat kellett, hogy teljesítsenek. Nem tiszta, hogy ez a Halloween során pontosan hogyan fog viszont eltérni, és hogy mikor is válik elérhetővé ez a játékmód, mindenesetre már nincs sok hátra október végéig, úgyhogy a pontos bejelentés sem várathat magára sokáig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!