Drágulnak a Netflixes díjcsomagok!

Drágulnak a Netflixes díjcsomagok!

Sajnos Magyarországot is elérte a drágulás, mutatjuk, hogy pontosan mi változott.

A Netflix mára egyértelműen a világ egyik legnagyobb film és sorozat streaming oldala lett. Szinte már minden háztartásban van egy fiók, amit többen használhatnak és egy ideje már a gamerek sem hanyagolhatják el a platformot, ugyanis játékokkal kapcsolatos filmek és sorozatok is ott jelennek meg a legtöbbször. November elején éppen a League of Legends rajongók örülhetnek, ugyanis végre valahára megérkezik az első LoL témájú animációs sorozat, az Arcane. Szerencsére az első epizódot akár Twitch-en is megnézhetjük, hisz a hírek szerint engedélyezve lett az epizód co-streamelése, tehát kedvenc streamerünkkel együtt nézhetjük meg milyen lett a sorozat.

A rossz hír viszont az, hogy a Netflix havidíja épp nemrég drágult, az új árak pedig hamarosan a régi felhasználókra is érvényes lesz. Erről természetesen majd emailt is kapunk a Netflixtől a drágulás előtt 30 nappal. Az alapcsomag továbbra is 2490 forint marad, azonban a standard 3190-ről 3490 forintra emelkedik, míg a prémium 3990 helyett 4490 lesz.

A cég elmondása szerint egyébként a befolyt plusz összeget arra használnák, hogy még több saját készítésű sorozatot és filmet adjanak ki. A Netflix fő kihívója, az HBO Max még nem közölt magyar árakat, azonban az európai országokban 9 euróért, körülbelül 3258 forintért árulják a csomagukat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!