Mi kérdeztünk, Ti megmondtátok: Aphelios a legnehezebb hős a játékban!

Mi kérdeztünk, Ti megmondtátok: Aphelios a legnehezebb hős a játékban!

Azt a hőst kerestük, aki szerintetek mindent egybevetve a legnehezebb a játékban! Nézzük a végeredményeket.

Sokszor halljuk, hogy bizonyos hősökkel könnyebb, mint másokkal, s ez így is van valóban, hiszen minden hősnek megvan a saját nehézségi szintje és fokozata, hogy mennyire egyszerű annak kitje, vagy mennyire nehéz használni, esetleg alkalmazkodni annak felszereltéségéhez és képességeihez. Ezekkel a gondolatokkal vágtunk bele a League of Legends legnehezebb hősének felkutatásában, és kértük ki a Ti véleményeteket, hogy szerintetek ki az! A szavazás egy egyszerű űrlap kitöltésével volt egy korábbi cikkünkben.

Ezen időszak leforgása alatt több mint 700-an töltöttétek ki az űrlapot, melyet ezúton is hálásan köszönünk, és végeredményében azok az eredmények születtek, amit a legtöbben sejthettetek már előre is. A szavazás során arra kértünk benneteket, hogy minden létező szempontot vegyetek figyelembe, s bár tudjuk hogy általánosságban ezt kimondani nem lehet egy hősről, hogy na igen, ő a legnehezebb, de ettől függetlenül igyekeztetek a lehető legjobban összefoglalni gondolataitokat hozzászólásokban is. Ennek megfelelően az alábbi rangsor született:

  • 21,1% - Aphelios
  • 13,6% - Azir
  • 7,3% - Aurelion Sol
  • 6,5% - Riven
  • 3,2% - Qiyana

Ezt a top 5-ös listát szavaztátok meg a jelenleg elérhető hősökből a legnehezebb ötösnek.

Látván a végeredményt, mennyire értesz egyet a listával? Változtatnál rajta? Ha igen, kit és kire?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

 

Kövess Minket!