Meghívott vendéggel zakatolnak tovább a magyar nyelvű Worlds 2021 közvetítések!

Meghívott vendéggel zakatolnak tovább a magyar nyelvű Worlds 2021 közvetítések!

A magyar nyelvű Worlds közvetítéseken Dr. Mundo már biztos, hogy nem szalad majd sehova.

Október 22-én folytatódik a legnagyobb és egyben legrangosabb League of Legends esemény, avagy a 2021-es világbajnokság. Október 5-től még lehetőségünk volt Vizicsacsinak is szurkolni és átélni újra a #csacsicarry vibe-ot, hiszen nemzetünk büszkesége a PEACE csapatában igyekezett maradandót alkotni, és nem túlzok azzal ha azt mondom, hogy ez sikerült is neki. A csapatnak azonban nem volt ekkora szerencséje, a Group Stage-be már nem jutottak be. 

Azonban a magyar nyelvű közvetítések mindettől függetlenül zakatoltak tovább, és ahogy az egész év során, úgy most is figyeltünk és hallgattunk visszajelzéseitekre és kéréseitekre egyaránt. Minden adásnapon több ezren vagytok velünk, és szeretnénk ha tudnátok, hogy mindez nélkületek soha nem jöhetett volna létre - melyért ezúton is rendkívül hálásak vagyunk - és pont ezért veletek együtt kell építenünk, kedves olvasóink, nézőink a hazai közösséget. Pár nappal ezelőtt Facebookon keresztül kérdeztünk benneteket, hogy kit szeretnétek látni meghívott vendégként a műsorba, és több név is elhangzott akár több alkalommal is. Nem is húzzuk tovább az időt, üdvözöljétek a Worlds 2021 színpadán az egyetlen és hamisíthatatlan, Piercet, aki a hétvégi közvetítési napokon felel majd a szórakoztatásért!

Szóval kedves League of Legends közösség, ha az eddigi izgalmak, vérengzések, nyereményjátékok és watch.lolesports.com oldalán keresztül elérhető ingyen lootok, vagy az Esport1 pontok önmagában nem lettek volna elég csábítóak, hogy velünk együtt kövessétek a Worlds közvetítéseket, akkor reméljük, most velünk tartotok!

Kövessétek a legnagyobb összecsapásokat október 22-től egészen a november 6-os döntőig, derítsük ki együtt ki ülhet fel a világ trónjára!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Lol Esports Twitter)

Kövess Minket!