2021 Worlds: Itt vannak a csoportkörök legizgalmasabb pillanatai

2021 Worlds: Itt vannak a csoportkörök legizgalmasabb pillanatai

Az biztos, hogy volt miért végignézni a 2021-es Worlds csoportkörének mérkőzéseit.

Holnap, azaz október 22-én elrajtol a 2021-es League of Legends világbajnokság egyenes kieséses szakasza. Az első Bo5-ös párharcban a T1 és a HLE méri össze erejét, vagyis az LCK regionális döntője után újra Church of Chovy megküzdhet Fakerrel, a LoL legendájával. A maradék hét Bo5-ös párharcot az esport2tv Twitch csatornán és a lolesports.com oldalán követhetitek élőben, magyar nyelven. Mielőtt azonban belevetnétek magatokat a playoffba, itt vannak az elmúlt két hét legizgalmasabb és legszebb pillanatai.

Khan (DWG KIA) Pentakillje

6-0-t repesztett a DWG KIA, a Worlds címvédője, az LCK tavaszi és nyári bajnoka a csoportkörökben. Khan óriási formában van, amit a fenti Pentakillel fejelt meg. Az idei vb-n ez az egyetlen ötszörös gyilkosság, amely egyébként Khannak karrierje során a harmadik volt összességében.

Perkz (C9) félresikerült base race kísérlete

Hiába érezhette magát nyeregben a C9 a 2019-es világbajnok ellen, Perkz a 37. percben úgy döntött, hogy egyedül veri meg a kínai csapatot. Végül az emberelőnyös helyzet, plusz a Baron erősítés megtréfálta a hősiesen védekező amerikai csapatot, miközben Perkz csak a Nexus tornyokig jutott, a legfőbb célpont érintetlen maradt.

MAD Lions óriási védekezése és meccsfordítása az LNG Esports ellen

Egyetlen európai együttesként a MAD Lions tudta átverekedni magát a csoportkörökön, azonban ez nem volt sétagalopp. A Gen.G és az LNG mellett a Team Liquid is beleszólt az első helyek sorsába, ezért jöhettek a tiebreakerek. A kínai 4. helyezett már elhitte, hogy meglehet számukra a Worlds legfontosabb győzelme, de az Oroszlánok ezt másképp gondolták.

Jiejie (EDG) Insec Lee Sin rúgása

Az EDG dzsungelese ugyanezen a meccsen egy quadrát is elért, de talán erről a rúgásról emlékeznek rá a legtöbben. Tökéletes ganket prezentált a kínai csodasrác, aki még mindig csak 19 éves.

Evi (DFM) tökéletes Urgot teleportja

A japán bajnok nyeretlenül búcsozott a csoportköröktől, de a Play-in szakaszban egyértelműen a "B" csoport legjobbjai voltak. Evi Urgottal a Galatasaray Esports csapatát szedte szét az alsó ösvényen, ami megalapozta, hogy a továbbiakban szinte minden ellenfél első banként tiltotta ezt a karaktert a DetonatioN FocusMe csapatától.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Lol Esports Twitter)

Kövess Minket!



Neked melyik jelenet volt a kedvenced?