"Ha úgy gondolom, akár már holnap is befejezhetném a streamelést" -xQc

CouRage és Nadeshot podcastjében beszélt teljesen őszintén erről xQc.

A Twitch jelenlegi legnagyobb sztárját, Felix "xQc" Lengyelt már mindannyian jól ismerhetjük. A magyar származású Overwatch esportoló és streamer karrierje akkor indult el igazán, amikor balhéjai miatt kirúgták a Dallas OW csapatából. Ezután streamelésbe fogott, a karizmája és hihetetlenül gyors beszéde pedig hamar rengeteg rajongóra talált. Jelenleg éppen 9.4 millió követőnél tart, és a nemrégiben kiszivárgott adatok szerint, csak a reklámokból és feliratkozásokból majdnem ennyi pénzt (természetesen dollárt) tett zsebre az elmúlt két évben. Éppen emiatt gondolhatjuk, hogy pénzügy problémája már nem igen lesz az életben, ráadásul nem is olyan, aki két kézzel szórja a pénzt.

Sokan emellett az őszinteségét és a kendőzetlen valóságot szeretik benne, ugyanis ő nem játszik szerepeket, elhadarja amit éppen mondani akar és egyáltalán nem érdekli, hogy ennek milyen következményei lesznek. Épp emiatt lehet az is, hogy nemrégiben Nadeshot és CouRage podcastjében a következőket mondta arra a kérdésre, hogy meddig tervez streamelni:

"Ameddig élvezem. A nézőim néha kicsit furcsának is gondolják ezt, sokan pedig nem is hiszik el nekem, de mindig azt mondom, hogy ha úgy érzem akkor villámgyorsan abbahagyom a streamelést. Ez akár holnap is megtörténhet, vagy éppen 10 év múlva." - magyarázta Lengyel. "Ha nincs benne szenvedély, akkor ezt hogyan tudod átadni embereknek? Nem akarom, hogy olyat keljen nézniünk, amit én sem élvezek. Ez olyan mintha átverném az embereket."

A jövőre tekintve egyébként azt mondta, hogy ha a streamelést abba is hagyja, szeretne olyat hozni ami még nem volt a Twitch-en, némi komolyabb színészkedés vagy éppen olyan showműsorok, mint a "Legyen őn is milliomos". Ehhez viszont idő kell, szeretne igazán minőségi műsorokat csinálni.

Azt egyébként már régóta tudjuk, hogy dolgozik egy nagyobb studió felszerelésén, valóban könnyen lehet, hogy már jövőhéten bemondja az unalmast, de lehet hogy még a következő években is minden róla fog szólni a Twitch-en!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!