2021 Worlds: Faker újra megcsinálta, ma jönnek a kínai óriások

2021 Worlds: Faker újra megcsinálta, ma jönnek a kínai óriások

Zsinórban nyolc meccset nyert meg Faker és a T1, a mai nap a LoL vb-n az RNG és az EDG játékosaira érdemes figyelni.

Tükörsima 3-0-ra múlta felül Faker és a T1 Chovyt és a Hanwha Life Esports együttesét a 2021-es League of Legends világbajnokság első negyeddöntőjén. A "B" csoport első helyét megszerző koreai együttes esélyt sem adott a Play-inből érkező, szintén az LCK-ben harcoló ellenfelének. Ezzel Faker ismét eljutott oda, ahol 2019-ben a G2 Esports állta az útját, avagy a Worlds elődöntőjébe. Chovy számára azonban nem sikerült úgy a világverseny, ahogy azt remélte, kíváncsian várhatja az egész világ, hogy a mid lane egyik királya melyik csapatban folytatja karrierjét.

RNG vs EDG, avagy GALA és Viper ütközete

A T1 vs HLE után ismét két olyan csapat találkozik, amelyek ugyanazt a régiót képviselik a világbajnokságon. Az utolsó két életben maradt LPL klub Bo5-ös párharcában az alsó ösvényre lesz érdemes első sorban figyelni, ugyanis az Uzi utáni űr betöltésére igazolt GALA összecsap a világ talán legjobb Aphelios játékosának tartott, Viperrel. A két együttes 2021-ben már találkozott 10 alkalommal egymással az Idézők szurdokában, a mérleg 7-3 az RNG javára. Csak ebből a statisztikából azonban nem érdemes kiindulni, ugyanis az EDG nyerte meg a világ egyik legerősebb bajnokságát, a kínai régiót. 

A mai meccsekért irány 13:30-tól az esport2tv Twitch csatorna és a lolesports.com oldala, utóbbi felületen dropok várnak!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Lol Esports Twitter)

Kövess Minket!



Szerinted az RNG vagy az EDG jut az elődöntőbe?