Hirdetés

2021 Worlds: Mire képesek az Oroszlánok a világbajnoki címvédő ellen?

Európa utolsó reménységének a 2020-as világbajnokon keresztül vezet az útja a világbajnoki elődöntőbe.

Hirdetés

Alaposan megizzadt az első kiemelteket tartalmazó kalapból érkezett MAD Lions, hogy továbbjussanak az egyenes kieséses szakaszba. Végül egy hatalmas hajrának köszönhetően nem hagyták cserben Európát, így az LEC-nek ismét van csapata a League of Legends világbajnokság rájátszásában. Az Oroszlánoknak nem is alakulhatott volna rosszabbul a sorsolás, ugyanis megkapták az egyetlen veretlen együttest, a 2020-as világbajnokot, a DAWMON KIA együttesét. A két óriás összecsapásait ma 13:30-tól az esport2tv Twitch csatornán és a lolesports.com oldalán követhetitek élőben, magyar nyelven, utóbbi felületen dropok várnak!

Folyamatosan pörögnek az összecsapások, tegnap az EDward Gaming és a Royal Never Give Up fordulatos Bo5-ös párharcában izgulhattatok az utolsó életben maradt kínai együttesekért. Az első meccs után tudta csak megszerezni a vezetést a 2021-es MSI győztese, azonban az EDG megtalálta a saját játékát, ami a végső győzelmet jelentette számukra. Jiejie és az alsó ösvény hozta a kötelezőt, így a klub alapítása óta, négy elveszített negyeddöntő után az EDG először jutott a Worlds elődöntőjébe.

MAD Lions vs DWG KIA

2021. május 22-én találkozott utoljára az LEC bajnokcsapata, az LCK megkoronázott királyával. Az MSI elődöntőjében hiába vezetett 2-1-re a MAD, végül a DK összeszedte minden erejét és bebiztosította helyét a fináléban. A Worldsön mutatott játék alapján meglepetésként szolgálna, ha a MAD Lions képes lenne arra, hogy irányítsa ezt a párharcot. Nem szabad elfelejteni, hogy Bo5-ben sokkal jobbak Armuték, mint Bo1-ekben, de lehet ez is kevés lesz. A Khan-Canyon-ShowMaker trió brutálisan hatékony és ütőképes csapatot alkot a térkép felső részén, miközben Ghost és BeryL számára csak annyi a feladat, hogy ne bukják el túlságosan az alsó ösvényt. Ezzel szemben a MAD-ből nem lehet igazán senkit sem kiemelni, csapatként próbálnak túlélni a korai szakaszban, hogy utána a harcokban mutassák meg a valódi erejüket.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Lol Esports Twitter)

Szerinted a MAD Lions vagy a DWG KIA jut az elődöntőbe?

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • PalFeed 2 hónapja
  Hajrá
  0 0 Válasz
 • Deathwing 2 hónapja
  Hajrá mad!
  0 0 Válasz
 • LksTms 2 hónapja
  Nem nyertek, de helyt álltak.
  0 0 Válasz
 • apheliospontgg 2 hónapja
  Ez csúnya vereség volt.. a mad sokszor össze vissza mozgott a pályán, nem követték le egymás mozgását amit a dk egyből büntetett. Szégyen EU nak
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés