Nézd ismét a Lurdy moziban a Worlds döntőjét!

Nézd ismét a Lurdy moziban a Worlds döntőjét!

November 6-án ismét a Lurdy moziban is megtekinthető lesz az idei VB döntője!

A hét elején véget ért a League of Legends 2021-es világbajnokságának csoportköre. Sajnos csak két nyugati csapatnak, a Mad Lions-nek és a Cloud9-nak szurkolhatunk majd a rájátszásban, arra pedig, hogy kettőjük közül bárki is döntőbe jut igen csekély esélyt lát mindenki. Ettől függetlenül viszont, ahogy azt már megszokhattátok a pandémia előtti időkben, most ismét a magyar közösséggel nézhetitek meg a döntőt november 6-án a Lurdy Moziban.

Ebben a Facebook eseményben gyakorlatilag minden információt megtaláltok, délután 1 órától lehet majd bemenni, a helyszíni jegyvásárlást pedig ITT tudod lefoglalni.

Természetesen magyar és angol közvetítés is lesz, ha pedig mégsem tudnál eljönni, akkor érdemes lehet az esport2tv-n követni a versenyt némi nyereményekért. Ne felejtsétek közben a lolesports-on is nézni a dropokért, itt az Esport1 oldalán pedig pontokkal várunk titeket, ha itt szeretnéd követni a döntőt. A későbbiekben még több részletet is megosztanak a szervezők az eseménnyel kapcsolatban. Akárki is legyen majd a döntőben érdemes lehet elmenni és egy moziban megnézni a döntőt, ha igazán szereted az Esportot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!