Vitasarok: Vissza kéne térnie a kiesésnek a FUT Division Rivals-be?

Sok játékos szerint hatalmas szükség van rá, de van aki szerint, a jelenlegi rendszer tökéletes.

A FIFA 22 megjelenése óta rengeteg dicséretet kapott. A fejlesztők nem csak a játékmeneten fejlesztettek, de a FUT-ban is érkezett több olyan változtatás, ami a játék minőségét javítja. Ebből az egyik az, hogy a FIFA22-ben már nem lehet visszaesni a Division Rivals-ben, ahogy ezt már korábban megszoktuk. Egy bizonyos szempontból ez jó, másik szemszögből nézve pedig rossz. Ez egy klasszikus esete annak, amikor mindkét félnek igaza van, de nézzük mi is a helyzet pontosan.

A legtöbb játékos úgy érzi, hogy a kiesés kivétele nem fair olyan játékosokkal szemben, akik nem a fejlődésre hajtanak vagy egy jobb csapatra, hanem csak azért játszanak, mert mindez örömet okoz nekik. Ha pedig véletlenül egy jó szériával túl magasra jutnak és onnantól elkezdenek kikapni olyanok ellen, akik komolyan veszik a játékot, akkor az már többé nem lesz öröm számukra. Legyünk akármilyen casual játékosok, veszíteni senki sem szeret.

Ilyen szempontból teljesen érthető, hogy miért kéne visszarakni a kiesést, azonban másik oldalról a fejlődni akaró játékosoknak ez a tökéletes rendszer. Sikerül bejutni egy magasabb divizióba, elkezd a játékos folyamatosan kikapni, de nem hagyja annyiba, akár megpróbál pár videót megnézni cselekről vagy más apró trükkökről amivel fejlődhet a játéka. Ezáltal feljebb jut és minden kezdődhet előlről míg el nem éri azt a szintet, ahol se fel, se le nem tudna menni, elérte a tehetségének a szintjét. Emellett pedig nincs félelem a játékosokba, hogy elveszíthetik a jutalmat, így jóval többet játszik mindenki a Division Rivals-el.

Végül, de nem utolsó sorban november 15-én ha törik, ha szakad véget ér az első szezon a Division Rivals-ben, így pedig mindenki visszakerül az első, tehát 10. divízióba, kezdődhet minden elölről, és még azok is nyerhetnek meccset, akik nem veszik véresen komolyan a játékot.

Valószínűleg mindez az EA Sports-nak is komoly fejtörést fog okozni, de kiváncsiak vagyunk arra is, hogy ti mit gondoltok, a cikk végén lévő szavazásban elmondhatjátok, hogy szerintetek jó-e a jelenlegi rendszer vagy sem. Ha pedig szeretnétek bővebben kifejteni a dolgot, nyugodtan használjátok a kommentszekciót!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek jó a jelenlegi rendszer, vagy szükség van a kiesésre?