Így működnek majd a Hexkapuk a következő szezonban!

Így működnek majd a Hexkapuk a következő szezonban!

Összesen 12 kapu nyíllik majd meg a pályán Hextech sárkány esetén, mutatjuk, hogy hol és miként működnek!

Ahogy azt már korábban olvashattátok nálunk is, a következő szezonban két új sárkány kerül be a jelenlegi 4 elemi sárkányai mellé. Ők a Hextech és Chemtech sárkányok. Utóbbinak a lelke majd elrejti a játékosokat a pályán, azonban most az elsőről lesz szó, ami a mozgásunkat segíti.

A Hextech sárkány megölése után a csapat minden tagja 5 képesség gyorsítást és 5% támadási sebességet kap. Ha viszont az első kettő sárkány után Hextech érkezik, akkor a lélek úgy alakítja át a pályát, hogy elhelyez 6-6 teleportot a piros és kék oldalon is. Ha ezek megjelennek, már csak rá kell kattintanunk, egy másodperc után pedig be is ugorhatunk a teleportba, ami biztosan elvisz a célig. Azonban ha az egy másodperc alatt bármilyen sebzést vagy kemény CC-t kapunk, akkor a használata megszakad és nem tudunk végigmenni a teleporton.

Ahogy a képen is láthatjátok 12 teleportból 8-at a két bázison találhatunk meg, az egyik pár mindkét oldalt a farkasokhoz visz minket, míg a másik a vörös erősítés előtti bokorig. Az utolsó 4 teleport a kék bufftól az egyik oldalon a sárkány pit tetejéig, míg a másik oldalon a baron pit tetejéig visz el. Mindemellett egyébként azt is irányíthatjuk, hogy pontosan merre akarunk kilépni a teleportból, persze csak szembe.

Fontos tudni, hogy a teleport csak egy irányba működik, méghozzá a saját bázistól kifele. Tehát kék oldalon a baron pit mögé juthatunk el, míg piros oldalon a dragon pit mögé, ahogy azt a képen is láthatjátok.

Mindez egész biztosan felkavarja majd az állóvizet a sárkányok között, ha pedig a Hextech lelkét kapjuk meg, szinte garantált, hogy egy igazán érdekes meccs elé nézünk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!